Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszevesztem a fiuval akivel "beszelgettem". Akkor ennek amink volt, vege?
Ujevkor elkezdtem beszelgetni egy fiuval, aki egyidos velem (17). Kb egy het utan elkezdett atjonni, csak beszelgetni, olyan 10 percekre. Aztan egyik nap, amikor beszeltunk Facebookon, elkezdett a szexrol beszelni... En meg szuz vagyok, es mivel nem is jarunk meg semmi, en mondtam neki hogy azzal en varnek, es csak ugy fogom vele elveszteni, ha jarunk mar egy ideje. Erre be volt sertodve, es kevesebbet beszeltunk.. Nem jott mar at, hogy beszelgessunk..
Aztan valamival jobb lett..
Most volt a 17. szulinapom, es az utobbi 2 hetben nagyon a parkapcsolaton beszelgettunk, de o mindig irta, hogy o csak azutan szokott jarni valakivel, miutan valamit lefekudnek..
Ezen a heten is errol beszeltunk, es egyszercsak gondolt egyet, es mondta hogy csinaljunk mar valamit egyutt, amivel konkretan egy kis oralra gondolt, de ezt le is irta.
Hat en mondtam hogy jo, mi baj lehet?
Amikor eljott ertem, hogy elmenjunk hozza, eleg furcsan viselkedett. Szukszavu volt.. Minden olyan furcsa volt.
Aztan amikor odaertunk hozzajuk, akkor se nagyon beszelt.. Sot, fogta magat, es leult a szamitogepehez!! Akkor mar kicsit ideges voltam, hogy minek hivott el, amikor nem is beszelt velem, es meg kerulte is a beszelgetest...
Probaltam beszelgetni vele, de szukszavuan valaszolt mindenre. Egyszercsak megkerdezte, hogy akkor mit csinaljunk.. En csak neztem ra, hogy ezt most komolyan gondolja-e.. Szerintem latta rajtam, hogy valami baj van, es megkerdezte, hogy meggondoltam-e magam. En igent mondtam, mert nagyon rosszul esett az az egesz. Teljesen fel volt haborodva, hogy o most eljott ertem, ami benzinbe is meg idobe is kerult, es en meg vegul nemet mondtam. Olyanokat mondott, hogy miert nem mondtam hogy nem lesz semmi, es akkor nem probalkozik. Mondtam, hogy nem igy akartam hogy legyen az elejetol, csak rosszul esett mar az is, hogy nem koszont, amikor beultem a kocsiba, es meg meg se olelt. Arra nagynehezen felallt, es megolelt, de 2 masodperc utan ellokott magatol!
Aztan visszault gepezni, en meg csak bamultam, hogy most akkor mivan? Megkerdeztem par perc mulva, hogy akkor hazavisz-e , es akkor vegul hazavitt, de mondta hogy most legszivesebben azt se tenne.
Amikor kiszalltam a kocsibol, ugy koszont el, hogy "majd kesobb beszelunk", de en racsaptam az ajtot.
Azutan 5 perccel kaptam tole egy sms-t, hogy "koszi hogy igy elpazaroltad az idomet". Erre irtam, hogy most mit csinaljak? Erre visszairta, hogy "szia." , es azota nem irt vissza...
Bocsanat, hogy hosszu volt, de ez az egesz most nagyon bant. En mar nagyon ugy ereztem, hogy szerelmes lettem bele, es most is rossz ez az egesz...
Mit csinaljak? Tippek?
Koszonom..
Hejjj, de nagy gyökér ez a srác.
Jobb is így, sztem ne bánkódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!