Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja, egy társaságba beszélgettem külön azzal a fiúval, aki nekem nagyon tetszik. szerintetek?
Figyelt kérdés
De úgy éreztem végig , meg így utólag is, hogy tök idétlenül viselkedtem, meg béna fejeket is vágtam, szóval úgy az egész viselkedésem szörnyű volt. Ez mért van, hogy olyankor így érzem magam, meg így is viselkedem?
és ezt ő észrevette, vagy ezek neki felse tüntek?!
2012. febr. 4. 19:00
1/4 anonim válasza:
Mert a szüleid nem neveltek meg eléggé.
2/4 anonim válasza:
Mert infantilis vagy. Nyugi, a lányok 98%-a ilyen.
3/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, úgyis minden azon múlik, hogy csinosnak tart-e.
4/4 anonim válasza:
Ezt mégis honnan a fenéből tudhatnánk, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!