Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek vége?
Pár hónappal ezelőtt lett vége a kislányom apjával a kapcsolatunknak! Nem régóta vagyok fent egy társkereső oldalon és megismerkedtem egy férfival, akivel egyből megtaláltuk a közös hangot. Találkoztunk is, eljöttünk hozzánk, játszottunk a kislányommal, nagyon ért a gyerekekhez, a lánykám is megkedvelte őt, még csak 17 hónapos, minden jól indult, azt hittem, hogy kapcsolat lesz belőle! 4-szer találkoztunk, már az is megtörtént 3-szor is, úgy nézett ki, hogy minden téren összeillünk, mind a 4 alkalommal estig velünk volt, utána hazament. Látszott rajta, hogy szeret velük lenni! Legutóbb sem vettem észre semmit, hogy valami baj lenne! De most ennek ellenére 2 napja nem jelentkezik. Általában az oldalon szoktunk beszélgetni, de még csak be sem lépett már 2 napja, pedig előtte minden nap feljött az oldalra! Nekem ez furcsa! Nem értem, hogy mi lehet a baj, hiszen olyan jól elvoltunk a múltkor is! Kérlek titeket adjatok tanácsot! Olyan elkeseredett vagyok! Mit tegyek? Hogy derítsem ki, hogy mi a baj?
24/L
4 alkalom alatt már meg is kapott. Szerinted mi történt?
Mellesleg elég fura "az"-nak hívni a szexet, nem mered leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!