Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már végre vége ennek az egésznek? 21/F
Figyelt kérdés
Utálom Magam, amiért mindig melléfogok a nőkkel, már elegem van abból, hogy mindig csak elutasítanak, pedig nem a plázacicáknál szoktam probálkozni. Az idő meg ellenem dolgozik.:((2009. dec. 19. 18:42
1/5 anonim válasza:
Mikor majd elhiszed, hogy nem vagy lúzer, és szeretni fogod önmagad. Nem mindegy hogy milyen kisugárzással mész oda valakihez. Próbáld meg elfogadni önmagad, és változtass az "Utálom Magam, amiért mindig melléfogok" hozzáállásodon. Minden önmagunk szeretetével kezdődik. Ez elsőre egoista gondolatnak tűnhet, pedig nem az. Ha önmagad nem tudod szeretni, nem tudsz szeretet adni. Ilyen ember pedig nem sok lánynak kell.
2/5 anonim válasza:
már bocsi,de mért dolgozna ellened az idő? Előtted az élet! Egy férfi minél idősebb lesz,annál vonzóbb,ez tapasztalat! Nem értem a logikádat...28/L
3/5 A kérdező kommentje:
Az idő ellenem dolgozik, mivel TELIK. Nem fogok tudni kiélni Magam lehet, nem fogok tudni elég tapasztalatot. Mellesleg a huszonfelüli lányoknak a szex terén igényeik vannak, nem akarnak egy szűz sráccal foglalkozni, mert nem akarják tanítgatni, mert nincs kedvük hozzá és a többi. Csak a teljesítmény a mennyiség a pénz stb ez kell.:S
2009. dec. 19. 20:44
4/5 anonim válasza:
Az a legjobb technika, ha leszarod az egészet, eljársz szórakozni haverokkal, ilyesmi, bebeszéled magadnak, hogy qrvajó srác vagy, a csajokat lenézed, happy vagy, és ha esetleg mellédkeveredik egy csaj, akkor el lehet dumálni vele. Csak az a lényeg, hogy ne lássa rajtad, hogy te ezen stresszelsz. Dumálj ugy vele mintha totál leszarnád...
Egyébként tényleg igy van ahogy mondod, hogy a legtöbb egy jellemtelen q*rva, de azért elvétve van egy két normális. Szerencse kell hozzá dögivel, az tény.
20f
5/5 anonim válasza:
második vagyok: mért ne szerezhetnél az életben elég tapasztalatot? azért mert 21 évesen nem megy a csajozás,később még megváltozhat! Csak rajtad múlik,mikor! Önbizalom nélkül viszont nem fog menni! Sztem rossz helyen keresel.Az én pasimnak mikor megismertem se pénze,se kocsija nem volt,mégis beleszeretem. És nem volt vagány kemény csávó. Szóval érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!