Mikor lesz vége ennek az egésznek? (A Ferrari, Alonso vs Massa szapulásra értem)
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 11:22
1/8 anonim válasza:
Két hét múlva elfelejtik, a következő ilyen esetnél meg majd előkerül.
2/8 anonim válasza:
Már vasárnap vége lesz. Jön ugyanis majd egy másik ügy. Ha megfigyelitek, minden versenyhétvégén van valami:)
4/8 anonim válasza:
Ennek már itt a Ringen vége lesz. de sztem köztük lesznek még feszültségek! Végleeg csak akkor lesz vége ha Massa elhagyja a csapatot!
5/8 anonim válasza:
Átlagban ilyenben ügyek kb a következő fultamig tart. Most már a Sutil-Kubica és Rubens-Schumin lovagolnak és szidják mint a bokrot. Szerinted amúgy korrekt volna a Ferrari, hogy a saját nevetjét megfosztotta egy megérdemelt győzelemtől? Szerintem nem, de azért átlagban Alonso jobb mint Massa. Én már akkor se fogalakoztam vele túl sokat. f1-live.hu -n még mindig ezen lovagolnak amúgy, ha erre értetted a kérdést.
6/8 anonim válasza:
csak azt nem én nem értem hogy mióta Massa a Ferrarinál van mindig csak másod pilóta.Nézzétek meg Scumi korszakát ott is mindig segítenie kellet meg most is- Értem csapatért de meddig csak egyszer had legyen már világbajnok.
7/8 A kérdező kommentje:
De nem bír. Nem tud olyan lenni mint Alonso. Lehetne de nem tud egyszerűen jobb lenni a csapattársánál. Lásd hétvégi Magyar nagydíj. Oké egyszer elkapott egy rajtot Németországban. Szevasz. Ennyi.
2010. aug. 2. 13:17
8/8 anonim válasza:
Hát remélem minnél hamarabb.Ne haragudj,de szerintem Massa, Alonso lába nyomába se ér ha tehetségről van szó.Viszont nagyon jó kis bedolgozó emberke lehetne,mint anno MSC mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!