Nézte ma délelőtt valaki a műkorit? Ki volt az az amcsi srác, a vége előtt, Oliver. Nemtudom a teljes nevét?
Utolsó előtti volt ha jól sejtem, fekete hajú, tuti amerikai, tudom,hogy egy 4es axel helyett csak triplát ugrott és elrontotta a forgást.Fekete fehér ezüst ruhája volt, fekete haja,csillagszemű juhász szemei :) a végé verte a jeget,hogy elrontotta és kint az eredményhirdetésnél egy idősebb nő és férfi volt vele, koszorú volt a fején és vörös virágcsokra.Azt mondták,hogy megoszlanak róla a vélemények mert mindekiről őszintán megmondja a véleményét.
Azelőtt az olimpiais pasi előtt volt aki ezüst érmes lett.
Imádom nézni,de nem ismerem őket,viszont ez a srác cukinak tűnt és kell a neve,szóval ha vki tudja súgja meg légyszi:)
Nem,szerintme nem ő.Úgy emlékszem Oliver volt az utóneve...de nem hallottam emrt pot akkor ment el egy hangos kocsi a ház előtt a kiírást meg azért nem láttam mert kaksi a tévé:S
De szerintem nem ő volt,sokkal szebb volt az arca és a szemei is mások voltak...nincs Oliver nevű?Aki ma volt?Azt sme tudom,hogy keressem:S
Johnny Weir:)
imádom...olyan édes volt,ahogy verte a jeget:)
Wúúúú tényleg ő:D Köszi lávollak:D
Na már a hallásom sem a régi:D Köszi Köszi Köszi:D
én S.Lambiellel vagyok így..bár se férjem se gyerekem:S
de évek óta imádom!!!lenyűgöző..
Johnny is cukipofa és tehetséges.
Ohh köszi:)Imádom kislánykorom óta a műkorit amúgy(igaz most is csak 21 vagyok:D), bár nem fanatikusan követtem:)Ma is véletlenül láttam meg:)
Köszi az oldalt máris megyek oda:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!