Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevalljam neki? (14/L) Félek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam neki? (14/L) Félek, ha elmondom, a terhet átrakom az én vállamról az övére, azt pedig nem akarom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok, és van egy fiú osztálytársam, aki egyben a legjobb barátom, akibe 'szerelmes' vagyok. ( A zárójel azért van, mert nem tudom, hogy ez szerelem, szeretet, vagy mi.) Mindenesetre sokat rágódok rajta, és amikor hosszabb (pl. téli) szünet van, akkor nagyon-nagyon hiányzik. Róla azt kell tudni, hogy önbizalomhiányos, kedves,szerény fiú, szintén 14 éves, nem túl népszerű. Én kvázi az ellentéte vagyok, legtöbb esetben magabiztos, és nem tudom befogni a szám. Emellett néha okoskodó (ebben javuló a tendencia), nagyképű és hisztis vagyok, de ezek ellen aktívan küzdök.

Visszatérve, a fiú nem igazán szeret a szerelem témáról beszélgetni, ilyen módon éretlen, de nem olyan, mint a többi fiú, nem az a röhögős típus. Namármost, gondoltam arra, hogy bevallom, szóban vagy levélben, mert nem igazán bírom, ami a koncentrációhiányt és az ingadozó hangulatot illeti. De félek, hogy neki ez rossz lenne, tönkretenné a barátságunkat, és neki nehezíteném az életét. Ezt pedig nem akarom, az önzőség lenne.

Mit tegyek? Bevalljam, és reménykedjek, hogy ő is így érez? Vagy inkább tartsam magamban, várjam meg, amig érzelmileg felnő, és utána?

14/L

2014. jan. 20. 21:28
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szia én is 14 voltam mikor össze jöttem a legjobb barátommal a kapcsolatunk 1 évig tartott és ha belegondolok jó volt szép volt de sajna részemről a szerelem elmúlt de ő még most is engem szeret de meg beszéltünk mindent és barátok maradtunk mint mielőtt összejöttünk volna. Amúgy pedig soha ne hallgass másra ezt neked kell eldöntened hogy mit szeretnél gondold végig hogy mit érzel és hogy megéri-e azt hogy ha szakítotok akkor nem biztos hogy barátok lesztek újra...A döntés csak rajtad áll. Sok sikert én csak ennyit tudok mondani.:)
2014. jan. 21. 09:35
 12/19 WFox válasza:
Írástudók, de megy itt a hanta :) Amit az elmúlt évek alatt megtanultam, az az, hogy fiú-lány barátság nagyon ritka. A fiú részéről meg pláne. Arra nem gondoltál, hogy esetleg Ő többet érez irántad? Szedd össze végre magad, fogd meg a kezét, és valld be Neki! Hidd el, nem lesz pofára esés, ezt garantálom. Hogy meddig maradtok együtt, az már csak kettőtökön múlik, hogyan alakítjátok a kapcsolatotokat. Gondolj csak bele. Szinte mindent tudtok egymásról, mit szerettek, mit nem. Úgyhogy GYERÜNK, GYERÜNK GYERÜNK! Majd azért írd meg, mit mondott ;)
2014. jan. 21. 11:24
 13/19 WFox válasza:
Jah, és 27/F voltam...
2014. jan. 21. 11:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, csak nehéz kettesbe lenni vele egy tömött suliban :/
2014. jan. 22. 21:48
 15/19 WFox válasza:
Na hogy sikerült?
2014. jan. 24. 23:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Túlságosan gyáva vagyok :(
2014. jan. 25. 06:46
 17/19 WFox válasza:
Ne legyél gyáva, nem lesz gond ;)
2014. jan. 26. 01:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Nos azt hiszem nyiladozó érzelmi, és szexuális életed okozza, hogy nem látsz tisztán.

Amire nekem volna egy fogadásom, hogy a srác titokban vágyik rád, többet szeretne. A lányokkal a legritkább esetben vagyunk "csak úgy" jóban mi fiúk.

Attól, hogy nem szeret erről beszélni nem éretlenség, fentebb írod, hogy szégyenlős. És erősiti a gyanúmat, hogy talán azért, mert nem mer szerelmet vallani?

Ha igy van, a "csábitás" rész rád vár. Közeledj felé lassan, de szisztematikusan, és adott pillanatban törd meg a jeget egy csókkal! Amire felhivom a figyelmedet, hogy az a pillanat múlékony, és többet nem lesz. Ha megvan, hogy intim a hangulat, és ott a za bizonyos pillanat NE habozz, akkor sem ha sokan vannak körülötted, ha piros hó esik, mindegy, NE szalaszd el. És sinre kerül a dolog :)

2014. márc. 4. 17:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
2014. márc. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!