Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki? (14/L) Félek, ha elmondom, a terhet átrakom az én vállamról az övére, azt pedig nem akarom.
Sziasztok!
14 éves lány vagyok, és van egy fiú osztálytársam, aki egyben a legjobb barátom, akibe 'szerelmes' vagyok. ( A zárójel azért van, mert nem tudom, hogy ez szerelem, szeretet, vagy mi.) Mindenesetre sokat rágódok rajta, és amikor hosszabb (pl. téli) szünet van, akkor nagyon-nagyon hiányzik. Róla azt kell tudni, hogy önbizalomhiányos, kedves,szerény fiú, szintén 14 éves, nem túl népszerű. Én kvázi az ellentéte vagyok, legtöbb esetben magabiztos, és nem tudom befogni a szám. Emellett néha okoskodó (ebben javuló a tendencia), nagyképű és hisztis vagyok, de ezek ellen aktívan küzdök.
Visszatérve, a fiú nem igazán szeret a szerelem témáról beszélgetni, ilyen módon éretlen, de nem olyan, mint a többi fiú, nem az a röhögős típus. Namármost, gondoltam arra, hogy bevallom, szóban vagy levélben, mert nem igazán bírom, ami a koncentrációhiányt és az ingadozó hangulatot illeti. De félek, hogy neki ez rossz lenne, tönkretenné a barátságunkat, és neki nehezíteném az életét. Ezt pedig nem akarom, az önzőség lenne.
Mit tegyek? Bevalljam, és reménykedjek, hogy ő is így érez? Vagy inkább tartsam magamban, várjam meg, amig érzelmileg felnő, és utána?
14/L
Azt hittem engem szeretsz Cháron ladikja :(:(:( Egy világ omlott most össze bennem.
Valld be neki.
#2 vagyok
nehogy bevalld mert elijeszted :D
Két lehetőség van. Rossz és rosszabb. Rossz, ha egyből elküld a fenébe és buksz mindent(legfőképp a barátságát). Rosszabb, ha mégis belemenne, éretlenek vagytok még bármihez is és emiatt zátonyra is futna hamar a kapcsolatotok, azaz azután veszíted el nagyon hamar, hogy már tudod hogy milyen vele.
Ne legyél ostoba! Aki meg biztat, az csak egy lúzer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!