Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire reménytelen számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire reménytelen számomra egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Fiú. Az a helyzet, hogy nincs senkim, és úgy érzem nem is lesz. Legalábbis egy jódarabig biztos nem. Ahogy körülnéztem azt láttam, hogy a korombeli lányok imádják mutogatni magukat, imádják a "likevadászatot", követkőket vagy mit szerezni, és ahogy észrevettem egyik sem gondolkozna egy komolyabb kapcsolatban. Ráadásul ahogy látom a legtöbb lánynak az olyan pasik tetszenek, akik követik a divatot, vagy mit, ezekkel a baseball sapikkal, hajjal, pólókkal, én nem ilyen vagyok. Nem is járok bulizgatni, max ha haverokkal elmegyünk biliárodzni, vagy koncertre, de egyébként ha csak az utcán le nem szólítok lányt, akkor esélytelennek találom, hogy találjak egy korban hozzám illő, normális lányt, aki komoly kapcsolatot akarna. Úgy érzem, hogy majd max 6-10 év múlva találok olyat, aki komoly kapcsolatot akar, mert mindenki éli az egyéjszakázásokkal teli fiatal életét. Persze, gondolom hogy vannak odakinn értelmes, kedves lányok, akik komolyabb kapcsolatot akarnak, de az a helyzet, hogy egyrészt nincs hol ismerkednem ilyen emberekkel, másrészt meg eddig mind foglalt volt, akinél próbálkoztam.

2014. jan. 20. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

"majd max 6-10 év múlva találok olyat"

vagy akkor se!

2014. jan. 20. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára haver!
2014. jan. 20. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül!
2014. jan. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!