Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha írok lánynak egy levelet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írok lánynak egy levelet, akkor miért nem szokott válaszolni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Felregisztráltam egy társkereső oldalra, és írtam egy jó pár lánynak, hogy van e kedve ismerkedni velem, és sajnos egyik se válaszolt. Nekem nagyon rosszul esnek az ilyenek, hogyha írok és nem képes válaszolni rá. Pedig már nagyon szeretnék egy barátnőt, mindent megtennék érte. Vagy szerintetek nem érdemes társkereső oldalon keresni?
2009. dec. 3. 08:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

szia!

én is regisztrálva vagyok egy ilyen oldalon, úh tudok neked mondani pár dolgot.

én is kapok több levelet naponta. a legtöbben az áll, hogy 'szia, szép vagy. van kedved ismerkedni? ha gondolod, vegyél fel msn-re.' ez így idáig oké is.

namost, erre megnézem a képet meg az adatlapot. (szégeny, nem szégyen, kb 70-30% arányban a kép számít. ha EGYÁLTALÁN nem tetszik a pasi, akkor minek fárasszuk egymást?). ezek után kialakul bennem, hogy meg szeretném-e ismerni, vagy sem.

eleinte akkor is mindenkinek válaszoltam, ha nem érdekelt. de közben összegyűlt annyi levél, hogy nincs semmi kedvem elküldeni 50x, h 'ne haragudj, nem te vagy az, akit keresek. további sok sikert, puszi.' egyébként meg jobban esne, ha ilyen leveleket kapnál vissza, mint ha semmit nem válszolnak?

ennek ellenére ne add fel, mert előbb-utóbb biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen szimpik vagytok egymásnak! csak kb 100/1 a normális emberek aránya, akikkel kölcsönösen szimpik vagytok egymásnak.

18/l

2009. dec. 5. 16:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Én olyankor nem válaszolok,ha

1. ha a fiú egyáltalán nem felel meg az elképzeléseimnek, pedig ezeket egyértelműen leírtam az adatlapomon (kor, magasság, végzettség) Nem az 1-2 év különbséggel van gond.

2. Ha nincs kitöltve róla semmi, hanem pl. csak annyi hogy vegyem fel msnre. Oké, de honnan tudjam, hogy szóba jöhet-e?

3. ha bunkóságot ír.

4. ha a fényképe alapján NAGYON nem tetszik.

2009. dec. 5. 19:04
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat döntöttem inkább, hogy nem interneten ismerkedek nem nekem való ez az egész, meg nem is vagyok olyan típusú ember. Élőbe próbálok inkább ismerkedni, én már tényleg sikerrel szeretnék járni.
2009. dec. 5. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!