Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha írok lánynak egy levelet, akkor miért nem szokott válaszolni egyáltalán?
Lehet, hogy nem vagy neki szimpatikus! Ha van kint képed és kitöltötted normálisan az adatlapod és mégsem ír vissza ez lehet az ok! Ilyenkor vedd úgy, hogy legalább hamar kiderült, hogy nem illetek össze, több időd marad az esélyesek felkutatására. Ha viszont nincs kint képed és alig van valami az adatlapodon nyilván azt gondolja, hogy szélhámos szoknyavadász vagy!
(Amúgy nem esélytelen a netes ismerkedés, nekem is a netről van párom már 1 éve. Aki keres az talál...)
Mi évek óta élünk a feleségemmel boldogan, és őt is társkeresőn találtam. :)
Túl azon, amit már leírtak (legyen rendesen kitöltve az adatlapod), az is sokat számít, hogy MIT is írsz elsőre. A "Szia, ismi?" és hasonló jellegű nyitások biztos bukást eredményeznek. Helyette inkább írd meg, hogy mi fogott meg benne, miért épp őrá vagy kíváncsi, mi bennetek a közös, mi az, aminek különösen örülsz, hogy ő is..., és hogy miért is lenne jó, ha megismerkedhetnétek, stb. . Ezzel máris rengeteget nőnek az esélyeid.
Ezt esetleg olyanoknál is megpróbálhatod, akiknek egyszer már írtál, mivel lehet az is, hogy egyszerűen a sablonosság miatt nem vettek komolyan addig. De ha látják, hogy valóban érdeklődsz utánuk és oda is figyelsz rájuk (ami a fent vázolt fajta, részletes levélből nyomban kiderül), akkor már lehet, hogy ők is meggondolják magukat.
Szia!
Figyelj, én egy olyan lány vagyok, aki egyszer már próbálkozott netes társkereséssel, és megosztanám veled a saját tapasztalataimat. Szerintem tanulságos lesz.
1. Naponta körülbelül 40-50 levelet kaptam, és bizony a francnak se volt kedve az összesre válaszolni. És nem bunkó vagyok, csak éppen nincs erre felesleges 2-3 órám.
2. Gondolom te is a dekoratív hölgyeknek írsz, akik valószínűleg ugyanebben a cipőben járnak. Mivel úgymond "versenyhelyzet" van, a célod elvileg az, hogy kitűnj a többiek közül.
3. Ezt kétféle módon teheted meg: vagy nagyon jó levelet írsz neki, szépen és hosszan elmondva neki, hogy mi fogott meg benne (ebből tudja egy nő, hogy szántál rá időt, illetve hogy tényleg érdekel téged) vagy RENDESEN kitöltöd a bemutatkozást.
4. Senki nem szeret zsákbamacskát venni, és igyekszik elkerülni a kínos helyzeteket. Ha nem mondasz magadról semmit, csak hogy "Ez az msn címem, nem tudok jól bemutatkozn", az egyrészt azt bizonyítja hogy meglehetősen bárgyú emberrel van dolga a nőnek (ami nem feltétlen igaz, de ebből ez jön le), másrészt pedig ennyiből nem derül ki számára, hogy a belső értékeid érdeklik-e.
Összességében lehetne kinnt akármilyen fotód, ezek alapján én sem írtam volna neked vissza. PEdig önmagamat nagyon őszinte és empatikus embernek tartom.
Üdv
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!