Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha írok lánynak egy levelet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írok lánynak egy levelet, akkor miért nem szokott válaszolni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Felregisztráltam egy társkereső oldalra, és írtam egy jó pár lánynak, hogy van e kedve ismerkedni velem, és sajnos egyik se válaszolt. Nekem nagyon rosszul esnek az ilyenek, hogyha írok és nem képes válaszolni rá. Pedig már nagyon szeretnék egy barátnőt, mindent megtennék érte. Vagy szerintetek nem érdemes társkereső oldalon keresni?
2009. dec. 3. 08:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen értem, csak az a baj, hogy nekem nagyon nehezen megy az ismerkedés, és gondoltam megpróbálok ismerkedni neten keresztül, és hát nem tudom, hogy mennyire érdemes e.
2009. dec. 3. 10:28
 12/23 kolosszus22 ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen oldalakon van egy rakás beképzelt p.icsa, aki csak az egóját növelni van fennt.

Sok lány szintén nem ír bemutatkozást, vagy max egy-két jellegtelen és értelmetlen dolgot és csak feltesz magáról pár képet, nos ez alapján nehéz egy hosszabb és értelmes levelet írni nekik, így marad, hogy a képek alapján sablonos külsejét méltató levelet küldesz neki, mivel mást nem nagyon lehet. Aki annyira gyökér, hogy még magáról sem tud írni semmit azzal kár erőlködni és ez neked is szól kérdező!

22/F

2009. dec. 3. 10:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Gondolom írtál 10 nagyon szép lánynak....előfordul, hogy nem te vagy az esetük.

Sokan csak szórakoznak.

Én nem ismerkednék ilyen társkeresőkön.

2009. dec. 3. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:

"Van képen kint az oldalon, bemutatkozásnak az msn címemet írtam ki meg, hogy szeretnék ismerkedni, nem nagyon tudok bemutatkozást írni. Levélben annyit írtam, hogy nagyon szimpi vagy, és ha van kedved vegyél fel."

Na itt a gond, kedves kérdező, hogy még rendes bemutatkozást se írtál - mert olyan nincs, hogy nem tudsz, ez nem mentség. Tessék szépen összeszedni magad! Ki vagy, hol vagy, hány éves vagy, mit tanulsz, mit csinálsz szabadidődben, mi érdekel, miről mit gondolsz, stb. ... Ha saját magaddal nem vagy tisztában, akkor honnan tudnád, hogy ki az, aki egyáltalán illene hozzád?!

2009. dec. 3. 14:03
 15/23 anonim ***** válasza:
10:00-03-as írta meg a frankót. Hallgass rá.
2009. dec. 3. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne h: hány éves vagy?
2009. dec. 3. 16:58
 17/23 A kérdező kommentje:
19
2009. dec. 3. 19:05
 18/23 anonim ***** válasza:

1ezeken az oldalakon a férfiak többségben vannak

2sok kis pic/sa csak válogat

3sok a fake adatlap

megmondom mit csinálj szimplán jelöld be h szimpatikus vagy küldesz neki egy puszit ha visszajelöl akk jó vagy

egyszerre sokat jelölj be anál több esélyed van

gondolkozz el ezen hirtelen csak ennyi jutott az eszembe

2009. dec. 3. 19:42
 19/23 anonim ***** válasza:

egyszer én is csináltam egy fake adatlapot pasiét

csodálkoztam h rácuppant mindenki

zseton meg a külső számít más nem

2009. dec. 3. 21:09
 20/23 anonim ***** válasza:
persze vannak kivételek
2009. dec. 3. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!