Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen levelet írjak egy olyan lánynak akinek nincs barátja és szeret MSN-ezni?
Hát lehet,hogy első körben csak általános ismerkedési dolgokról beszélgess vele.A beszélgetés alatt biztosan érzed majd,hogy szimpatizál veled.Úgyértem nem csak kedvesen válaszol a kérdéseidre,hanem ő is érdeklődik felőled/rólad...talán a beszélgetést a párkapcsolatokra kellene terelned,és megkérdezni,hogy nincs-e kedve személyesen tovább folytatni a beszélgetést.
Lehet,hogy sétára nem lesz a legalkalmasabb az idő,de egy teázóba,vagy kellemes nyugodt helyre be tudtok ülni.
Bátorság!Én szorítok!
Nem erre voltam kíváncsi de köszönöm! Ez lett volna a következő kérdésem :) Végülis már elkértem az MSN címét de még nem válaszolt (ma délután küldtem el neki)
kb. mikor érezhetem úgy hogy elhívjam randira???
meddig beszéljek vele MSN-en?
vagy ahhogy írtad majd érezni fogom :) remélem
amúgy 16/F vagyok
köszönöm, még jöhetnek a válaszok
Szerintem az első MSN-ezés után rögtön. Sőt. Az első MSN-ezéskor kérd meg, hogy inkább személyesen kellene folytatni és találkozzatok akkor. Ne nagyon akarj ismerkedni interneten keresztül, egyszerűen úgy nem alakulhat ki vonzalom érthető okokból.
Szóval szerintem, ha írsz neki, mutatkozz be illedelmesen, kis jófejkedés, és rögtön írd, hogy mi lenne ha összefutnánk, mert így olyan személytelen.
Aztán sok sikert! ;)
Köszönöm őőő sétára gondoltam :)
És akkor mennyi idő után kérjek tőle randit? -> a sétát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!