Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem el a fiút randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem el a fiút randizni? Elég nagy igényű srác, de nekem nincs sok pénzem! L

Figyelt kérdés
Most én fogom meghívni, valahova be fogunk ülni. Budapesten kéne valami jó hely, ami neki is megfelelne. Én ismerek egy csomó helyet, de azokat szerintem lenézné. Javaslatok?
2014. jan. 17. 23:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát hallod én miért nem tudok ilyen csajt kifogni aki csak egyszer is viszonoza bármit?

amúgy meg ha ilyen a srác akkor tök mindegy hova viszed úgy sem lesz neki jó,mert csak az a jó amit ő talál ki,kicsit nagy az egója

szerintem találsz normálisabbat,ne költs rá feleslegesen

2014. jan. 18. 00:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Tudom, igazad van és valószínűleg ez lesz az utolsó randink, de attól még most vissza szeretném hívni, szerintem így igazságos.

Sajnos volt már rossz tapasztalatom az ilyen fiúkkal. Felajánlottam, hogy fizetek és még csak nem is ellenkeztek, sőt, utána mindent fizethettem én, vagy mindig felesbe ment.

Szívesen fizetek, de azért egy szép gesztus szerintem ha ellenkezik először a srác és nem csak rávágja, hogy rendben és mértéktelen mennyiségben rendel magának..

2014. jan. 18. 01:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha már úgy állsz hozzá, hogy ez lesz az utolsó randi, akkor minek találkoztok egyáltalán? Vagy akkor miért nem viszed fel, legalább lenne egy jó estétek.
2014. jan. 18. 02:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Még kap egy utolsó esélyt. Bizonyíthat ezen a randin :D A futó kalandoknak pedig nem vagyok a híve :)
2014. jan. 18. 02:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már teljesen normális, hogy megosztják a költségeket a randizók. A fiúk és a lányok is nagyjából azonos bevételi forrással rendelkeznek, és szerintem egy tininek nem kell még anyagi biztonságot sugároznia magából azzal, hogy mindent ő fizet. Első 1-2 randi persze más, ott tradíció, hogy a srác fizet, de utána ha egy lány nem akar vállalni belőle, akkor az rosszat sugall.

On: Korizni például nincs kedvetek? Vagy állatkert? Séta a várban, és ott egy kávé?

2014. jan. 18. 12:05
 16/16 A kérdező kommentje:

Én nem tudok korizni, de amúgy jó ötlet! :)

Állatkert is tetszik, csak sajnos este találkozunk, akkor meg már nincs nyitva! De majd legközelebb ha randim lesz gondolok erre a lehetőségre is! :)

Arra gondoltam, hogy beülünk valahova (már kinéztem a helyet, találtam végül) és utána séta a várban! :)

2014. jan. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!