Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is akkor kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is akkor kellett volna elhívnom randira?

Figyelt kérdés

Szalagmunkán megismerkedtem egy csajjal. A nap végén odajött hozzám. Úgy tűnt tetszem neki, de azt hittem korai lenne most randira hívni, mert még úgyis találkozunk majd itt a melóhelyen, és talán nyomulósnak tűnnék, pedig így utólag az az érzésem, hogy alap, hogy akkor kellett volna.

Pláne hogy azóta nem is láttam. Történt mindez 1 hónapja, és iszonyúan szidom magam, amiért nem hívtam el akkor, mert nagyon bejött nekem, és úgy tűnt én is neki.

Biztos látta rajtam, hogy tetszik nekem.

Szerintem nem is értette, miért nem hívom el.

Elbénáskodtam a dolgot igaz?

2014. jan. 14. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:

túlfilózod a dolgot

legközelebb látod, odamész hozzá és elhívod randira

ennyi

2014. jan. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!