Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellett volna hogy megadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna hogy megadjam neki a tel. Számomat?

Figyelt kérdés
Párszor találkoztam munka miatt egy sráccal. Első perctől kezdve udvarolgatott: hiányoztál, örülök hogy most jöttem mikor te vagy bent, hogy mennyire tetszem neki stb. Múltkor kérdezem kérsz még valamit? Erre mondta hogy a telefonszámodat elkérném. Na jó mondom írjad fel akkor. És megadtam neki, felírta. És azóta semmi :D Már nem is jön mikor én vagyok bent, 3 hete semmi. Hülye voltam hogy odaadtam neki vagy ő a pancser hogy elkéri de nem hív fel?
2013. nov. 27. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszteni nem veszítesz semmit.
2013. nov. 27. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Így van nem vesztesz semmit, bár sztem nem is nyersz, amit leírtál, hogy miket mondott nem egy fantáziadús valaki. Ha valóban udvarolni akar, azt ennél 100x intelligensebben is megtehette volna...
2013. nov. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!