Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit jelent, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent, ha a srác, akivel már túl vagyok a harmadik randin nem kérte még el a tel. Számomat? Csak facebookon beszélünk, de ott is ritkán

Figyelt kérdés
Mikor találkozunk,akkor jól megvagyunk meg minden, de amúgy meg le se szar. Facebookon is csak ritkán beszélünk.
2013. aug. 30. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz. Bocsi, de az. Mond meg neki, hogy menjetek át pl. skype-re. Ha máshol is ezt csinálja a neten, akkor kuka, szórakozik.
2013. aug. 30. 14:49
 2/10 A kérdező kommentje:

"Ha máshol is ezt csinálja a neten"

Ezt hogy érted?

2013. aug. 30. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát járni nem akar az tuti
2013. aug. 30. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
és facebookon ismertétek meg egymást?
2013. aug. 30. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, semmi jót.Max.unaloműzőnek használ.

Én reptetném.

2013. aug. 30. 15:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Régebb óta ismerjük egymást. Csak mostanában kezdtünk el beszélgetni újból. Régen barátok voltunk, de most "komolyabbra" fordult a dolog,legalábbis azt hittem. De ezek után már kételkedek ebben az egészben, kár pedig én nagyon megkedveltem.

Hogyan deríthetném ki szerintetek,hogy komolyak-e a szándékai? Tehát, hogy nem csak szórakozik velem?

2013. aug. 30. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
A viselkedéséből egyértelműen kiderül,hogy szórakozik veled,nem vesz komolyan.Ezek után kár futnod utána,úgyis csak időtöltés vagy számára.Ha komolyan venne,nyilván nem így bánna veled.
2013. aug. 30. 15:17
 8/10 A kérdező kommentje:

De mikor együtt vagyunk, akkor meg olyan jól elbeszélgetünk,dicsér állandóan, meg folyton csókolgat. Most is mondta,hogy vasárnap elakar vinni vacsorázni.

Ezért nem értem, hogy a tel.számomat miért nem kérte még el pl. Ha nem lennék facebookon(tegyük fel letiltatnám magam) akkor nem is keresne valószínű. Bár nem tudom, nem vagyok ebben sem biztos.

2013. aug. 30. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen azért, mert facen a chat ingyenes, el tud érni, és így nem foglalkozik a telefonszámoddal. Ha téged ez zavar, akkor hozd fel a témát, és add meg neki. Nem értem a problémát, ha jól megvagytok!
2013. aug. 30. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
bocs de szerintem csak gyáva hozzá,gondolom randira is facen hivott.a szemedbe mondott már valami bókot vagy valami romantikusat egyébként?
2013. aug. 30. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!