Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, ha a srác, akivel már túl vagyok a harmadik randin nem kérte még el a tel. Számomat? Csak facebookon beszélünk, de ott is ritkán
"Ha máshol is ezt csinálja a neten"
Ezt hogy érted?
Hát, semmi jót.Max.unaloműzőnek használ.
Én reptetném.
Régebb óta ismerjük egymást. Csak mostanában kezdtünk el beszélgetni újból. Régen barátok voltunk, de most "komolyabbra" fordult a dolog,legalábbis azt hittem. De ezek után már kételkedek ebben az egészben, kár pedig én nagyon megkedveltem.
Hogyan deríthetném ki szerintetek,hogy komolyak-e a szándékai? Tehát, hogy nem csak szórakozik velem?
De mikor együtt vagyunk, akkor meg olyan jól elbeszélgetünk,dicsér állandóan, meg folyton csókolgat. Most is mondta,hogy vasárnap elakar vinni vacsorázni.
Ezért nem értem, hogy a tel.számomat miért nem kérte még el pl. Ha nem lennék facebookon(tegyük fel letiltatnám magam) akkor nem is keresne valószínű. Bár nem tudom, nem vagyok ebben sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!