Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adja elő mintha bejönnék neki, elkéri a számomat aztán mégsem hív fel engem?
Ha találkozunk udvarolgat, célozgat, bókolgat. Egyik nap azt mondja szeretnék tőled valamit. Kérdezem mit? Azt mondja: a telefonszámodat. Mondom oké. Néz rám...Mondom írjad valahova vagy valami. :D Akkor felírta, mondjuk kérdezte hogy van-e skype-om. Mondtam hogy nincs. Oké, azt mondja nem baj. Majd szia, vigyázz magadra stb. és ennek 1 hete azóta sem hívott fel. De miért?
Ingyen akart velem beszélni ez tuti. De minek akkor a duma hogy mennyire bejövök neki?
Hát nem, de ha belegondolsz kb hülyére vett engem.
A szemembe hazudott hogy bejövök neki, meg tetszem neki stb. Aztán meg semmi... Mert ha találkoztunk a duma része megvolt ám neki.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Nem te voltál a befutó a csajok közül akiket mostanában fűzögetett, ennyi.
Csajok állandóan ezt csinálják, mégis a férfiak egy ezreléke jár ide siránkozni miatta. Majd lesz másik, le kell szarni. Ha meg újra találkoztok, és elkezdi mondani a szokásosat nyugodtan a szemébe vághatod, hogy fel sem hívott.
De ha találkozunk leoltsam mikor elkezd szövegelni megint?
Hogy: "jaj maradj már, fel sem hívtál..." de olyan flegmán vagy ilyesmi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!