Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért adja elő mintha bejönnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adja elő mintha bejönnék neki, elkéri a számomat aztán mégsem hív fel engem?

Figyelt kérdés

Ha találkozunk udvarolgat, célozgat, bókolgat. Egyik nap azt mondja szeretnék tőled valamit. Kérdezem mit? Azt mondja: a telefonszámodat. Mondom oké. Néz rám...Mondom írjad valahova vagy valami. :D Akkor felírta, mondjuk kérdezte hogy van-e skype-om. Mondtam hogy nincs. Oké, azt mondja nem baj. Majd szia, vigyázz magadra stb. és ennek 1 hete azóta sem hívott fel. De miért?

Ingyen akart velem beszélni ez tuti. De minek akkor a duma hogy mennyire bejövök neki?

2013. nov. 12. 19:10
1 2
 1/19 zotanbro ***** válasza:
korod?
2013. nov. 12. 19:12
 2/19 A kérdező kommentje:
23 vagyok, ő is ilyesmi kb.
2013. nov. 12. 19:15
 3/19 anonim ***** válasza:
Érdekled, de nem annyira, hogy költsön rád.
2013. nov. 12. 19:17
 4/19 zotanbro ***** válasza:
szerintem csak arra kellettel volna .. de inkabb letett rolad.
2013. nov. 12. 19:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Na jó fej... Hát ilyet, komolyan rosszul esik :D Mert amúgy nem is nagyon szoktam megadni senkinek a számomat. Na mondom ő megér egy esélyt, és hogy megbízhatónak tűnik. Dehát...
2013. nov. 12. 19:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a problémád, hiszen nem élt vissza a számoddal, nem hívogat állandóan, hogy hülye dumákkal fárasszon arról, hogy milyen szép vagy, és mennyire szeretne veled találkozni.:DDD
2013. nov. 12. 19:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát nem, de ha belegondolsz kb hülyére vett engem.

A szemembe hazudott hogy bejövök neki, meg tetszem neki stb. Aztán meg semmi... Mert ha találkoztunk a duma része megvolt ám neki.

2013. nov. 12. 19:40
 8/19 anonim ***** válasza:

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Nem te voltál a befutó a csajok közül akiket mostanában fűzögetett, ennyi.

Csajok állandóan ezt csinálják, mégis a férfiak egy ezreléke jár ide siránkozni miatta. Majd lesz másik, le kell szarni. Ha meg újra találkoztok, és elkezdi mondani a szokásosat nyugodtan a szemébe vághatod, hogy fel sem hívott.

2013. nov. 12. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem korrekt voltál, ő meg betoji, ne foglalkozz vele :)
2013. nov. 12. 19:54
 10/19 A kérdező kommentje:

De ha találkozunk leoltsam mikor elkezd szövegelni megint?

Hogy: "jaj maradj már, fel sem hívtál..." de olyan flegmán vagy ilyesmi? :)

2013. nov. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!