Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért adja elő mintha bejönnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adja elő mintha bejönnék neki, elkéri a számomat aztán mégsem hív fel engem?

Figyelt kérdés

Ha találkozunk udvarolgat, célozgat, bókolgat. Egyik nap azt mondja szeretnék tőled valamit. Kérdezem mit? Azt mondja: a telefonszámodat. Mondom oké. Néz rám...Mondom írjad valahova vagy valami. :D Akkor felírta, mondjuk kérdezte hogy van-e skype-om. Mondtam hogy nincs. Oké, azt mondja nem baj. Majd szia, vigyázz magadra stb. és ennek 1 hete azóta sem hívott fel. De miért?

Ingyen akart velem beszélni ez tuti. De minek akkor a duma hogy mennyire bejövök neki?

2013. nov. 12. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csinálsz amit akarsz, ne én mondjam már meg.:)

Vondd le inkább a következtetést, és ne dőlj be minden csajozógép szépfiúnak.

2013. nov. 12. 20:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Na ez az hogy ő nem szépfiú. Vagyis nekem nem az. Annyira nem is az esetem, egy teljesen más pasiért vagyok oda meg vissza, na az a másik az ideálom. Magas, jó testalkatú, helyes arcú.

De mondom adok neki egy esélyt ha már így próbálkozik, mert hónapok óta nyomatja a szöveget. Mondom ha elhív randira belemegyek.

Deee amúgy valami sunyiság tuti van, mert mondtam hogy van facem, jelöljön be ott is ha gondolja. erre nem is szólt rá semmit, de megint felhoztam, és mondta hogy "áá az nem olyan".

2013. nov. 12. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem a szépfiúdra koncentrálsz?
2013. nov. 12. 21:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Mert a szépfiúmnak nem kellek. Teljesen ugyanez. Na jó rá mondjuk én nyomultam, tudja is hogy bejön nekem.

Írtam neki facen, levelezgettünk, csomószor chateltünk stb. de még randira sem hívott el. Előadta mintha érdekelném, mert voltak olyan mondatai mint akinek bejövök, ha találkoztunk élőben akkor is mondott olyanokat, de ennyi. Úgy váltunk el chaten hogy "Örülök hogy beszéltünk, remélem lesz még rá alkalom" és ennek 1 hónapja. Azóta semmi.

2013. nov. 12. 21:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Úgy egyébként jó csaj vagy?
2013. nov. 12. 21:21
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát most erre mit írjak? :D

Nem vagyok cicababa. Nincs platinaszőke derékig érő műhajam, nincs műkörmöm, sminkelni is csak minimálba szoktam. Visszafogott, csendes jókislány vagyok. A pasik megnéznek, 176 cm vagyok és 60 kg. Vannak nálam dögösebbek, és vannak nálam csúnyábbak is.

2013. nov. 12. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Kb ezt, hogy megnéznek-e a pasik.

Ha érdekled őket, akkor lesz másik, ne ragadj le ezeknél.

2013. nov. 12. 21:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Megnéznek igen ha megyek az utcán stb. de ennyi.

Kezdeményezni nagyon kevesen csinálták eddig, igaz a munkahelyemen kapok néha bókokat, de pénztáros vagyok. Ez általános dolog sztem hogy a pénztárosokkal flörtölgetnek.

Meg az a baj hogy olyanok ezek akik nem érdekelnek.

2013. nov. 12. 21:58
 19/19 anonim ***** válasza:
de édi lány vagy :D
2013. nov. 13. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!