Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megadjam a kapcsolatnak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadjam a kapcsolatnak akkor is az esélyt, ha nem érzek egyenlőre szerelmet?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedem egy fiúval, aki szimpatikus, kedves, de nem érzem ha pár napig nem jelentkezik, hogy mondjuk hiányzik. Egyébként külsőre sem nem ki rosszul, de ez nem központi fontosságú egyébként sem :)

Nem tudom számít-e, hogy még nem volt kapcsolatom, nem is annyira tudom miből maradok ki, meg igazság szerint jól érzem magam egyedül, csak néha foglalkoztat, hogy ideje lenne egy kapcsolatnak, így 18 évesen.

kb ez minden, bármilyen vélemény jöhet :D

2012. okt. 17. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne adnál neki esélyt? Nem mindenki szeret bele a másikba 1 látásra.
2012. okt. 17. 22:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Igaz, de valahogy nem hiszem, hogy én olyan szenvedélyesen szerelmes lennék. Aztán ez nekem olyan tisztességtelennek tűnik fel a fiúval szemben. Csak rám áldozza az idejét.
2012. okt. 17. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányszor találkoztatok? Volt már köztetek testiség?
2012. okt. 17. 22:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem sokszor, kb 4-5x, és nem semmi, arcomra adott puszit :)
2012. okt. 17. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Bőven lehet még belőle valami, ha szimpatikus és közelebb tudtok kerülni egymáshoz.
2012. okt. 17. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgyis akkor fog igazából kiderülni, ha együtt jártok. Ha pedig akkor sem érzel iránta vonzalmat, v. szerelmet, akkor nem szabad erőltetni. Szerintem.
2012. okt. 17. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem, akkor jó, nem tudtam eldönteni, hogy ezzel hülyítem-e, vagy sem, de ezek szerint ez még belefér. :)

Köszi a segítséget

2012. okt. 17. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!