Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet vhogy szépen és illedelmesen elkérni párotok kezét? (pl. :ha a zsebébe van a keze)?
Figyelt kérdés
Láttam már az előző ijen kategóriájú kérdést de én nem talátam benne azt a mondatot amivel elszokták kérni mert pl.:az "add ide a kezed" vagy hogy "kezed"-et nem találom jó ötletnek 14/F2014. jan. 13. 14:02
1/9 anonim válasza:
Megfogod és finoman húzni kezded. :)
Ha ebből nem ért, akkor közlöd, hogy " szeretném megfogni a kezed".
2/9 anonim válasza:
túlspilázod:D
amúgy "megfoghatom a kezed?"
3/9 anonim válasza:
Megmondod neki hogy vagy a fenekét fogod vagy a kezét, választhat.
4/9 anonim válasza:
a megkérhetem a kezed, az pl. nem jó.
5/9 anonim válasza:
:) ez aranyos. ha jársz egy lánnyal, vagyis, ha már a párod, szerintem nem kell ilyen komolyan venni ezt. mi ha elindulunk valahova, csak nyújtja egyikőnk a kezét, nem is kell mondani semmit :) ha nálatok még nem ilyen "szokás", akkor is simán szólhatsz, hogy szeretném megfogni a kezed, szerintem örülni fog neki :)
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő egész jó ötlet nem is kell semmit kérdezni :D vagy ha igen akkor majd belejön a lány a szokásba :)
2014. jan. 13. 14:15
7/9 anonim válasza:
én vagy kihúzom a kezét, vagy csak egyszerűen odatartom neki az enyémet. Érteni fogja a célzást és ha nem akarja adni akkor mondja.
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem kell feltétlenül megkérdezni. Másképp is jelezheted. Nyújtsd oda a kezed, kicsit húzd meg a karját, vagy egyszerűen csak fogd meg és kulcsold össze az ujjaitok. Például tőlem sem kérdezte meg a párom, még legelőször sem. Sétáltunk, beszélgetünk, és két mondat között belecsúsztatta a kezét az enyémbe... El sem engedte egész este. :) Utána meg már valahogy jött magától, önkéntelen kerestük a "kapcsolatot". Hol én, hol ő. :)
9/9 anonim válasza:
Mikor volt barátnőm, egyszerűen belenyúltam a zsebébe, kivettem a kezét, és átdugtam (a most már összekulcsolt) a kezünket az én zsebembe. Sosem ellenkezett :)
De ha nem volt hideg, akkor szimplán csak fogtam a kezét, vagy belémkarolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!