Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már testesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már testesebb párotok? Milyen volt vele?

Figyelt kérdés
Nem féltetek tőle, hogy jóval nagyobb, mint ti és simán le tudna gyűrni benneteket?
2013. jún. 9. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nem mert mindig baseball ütővel járáltam
2013. jún. 9. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
miért bántana?!
2013. jún. 9. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én párom nagydarab volt. Igaz hogy kövér volt, de volt ott izom rendesen. Az én 50 kilómat simán elbírta egy kézzel is. De nem ez a lényeg, nem nézett ki túl jól, de tartottam is tőle, és sokan tartanak tőle, nem magas inkább egy kis kövér ember ránézésre, mert látszik rajta, de olyan erő van benne amit sokan nem néznek ám ki belőle.

Én szeretem őt, mert mellette érzem magam biztonságban, igaz hogy simán elbújhatok mögötte, de ez engem nem izgat hogy kövér, meg túlsúlyos. Ő szerethető srác, hihetetlen szerény és rendes, jószívű ember, és ez a fontos. De ugyan akkor ha felbosszantják akkor kitör belőle az állat de azt nagyon nehéz kihozni belőle, de ha még is begorombul amit senki nem akar, akkor lehetnek belőle gondok :S Ettől nem félek annyira, de felkészültem erre is ha netán bekövetkezne akkor jobb nem tovább bosszantani.

2013. jún. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!