Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet szeretni teljesen, igazán egy testesebb pasit is?
Én csak a fordítottjáról tudok beszámolni, mivel én testes csaj vagyok, mégis valahogy sosem okozott gondot, hogy párt találjak. Nem csak testalkat függő ez, szerintem a személyiségeddel simán tudod azt kompenzálni, hogy nem vagy egyszálbél :)
Talán közhelynek számít, de én 100%-osan hiszek abban, hogy ha elfogadod magad, akkor mások is könnyebben fogadnak el, mert teljesen megváltozik a kisugárzásod :)
És amúgy is sok nőnek bejönnek a mackós pasik :)
22/L
# 8: Igen, ez abszolút így van. Ha valaki saját magát sem fogadja el és nem szereti, az hogyan várná el, hogy mások elfogadják és szeressék? Én is teltebb nőci vagyok, de soha nem voltak pasizási gondjaim. :)
Vagyis de: fiatalon, vékonyan voltak! Mert akkor még kevesebb volt az önbizalmam, a nőies kisugárzásom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!