Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet szeretni teljesen, igazán egy testesebb pasit is?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 11:06
1 2
 1/15 canda14 válasza:
Igen.!
2013. máj. 27. 11:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Van egy kimondottan csinos barátnőm, aki világéletében a mackós férfiakra bukott, már huszonéves korától mindig az ilyen alkat vonzotta, őket nézi meg az utcán, beléjük volt szerelmes, és mindig ilyen partnerei voltak. Jelenleg is egy nagy maciba szerelmes halálosan. :)
2013. máj. 27. 11:09
 3/15 ivilicious ***** válasza:
nekem is a maci jön be :)
2013. máj. 27. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. máj. 27. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok nőnek jönnek be a mackós pasik. Nekem mondjuk pont nem. De szerintem több nő szereti a testesebb pasikat, mint ahány pasi a duci nőket.
2013. máj. 27. 11:28
 6/15 ivilicious ***** válasza:
a maci pasi az nálam nem a kövér,hanem kicsit apás,kis poci,de nem folyós,hájas,hanem egy maci,aki biztonságot ad és jó hozzá bújni :)
2013. máj. 27. 11:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?!
2013. máj. 27. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Én csak a fordítottjáról tudok beszámolni, mivel én testes csaj vagyok, mégis valahogy sosem okozott gondot, hogy párt találjak. Nem csak testalkat függő ez, szerintem a személyiségeddel simán tudod azt kompenzálni, hogy nem vagy egyszálbél :)

Talán közhelynek számít, de én 100%-osan hiszek abban, hogy ha elfogadod magad, akkor mások is könnyebben fogadnak el, mert teljesen megváltozik a kisugárzásod :)

És amúgy is sok nőnek bejönnek a mackós pasik :)

22/L

2013. máj. 27. 11:35
 9/15 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne, ahogy egy testes lányt is. A szerelem nem kg-ra megy. Van aki nem is szereti a vékonyakat. (mindkét nemre igaz természetesen)
2013. máj. 27. 11:36
 10/15 anonim ***** válasza:

# 8: Igen, ez abszolút így van. Ha valaki saját magát sem fogadja el és nem szereti, az hogyan várná el, hogy mások elfogadják és szeressék? Én is teltebb nőci vagyok, de soha nem voltak pasizási gondjaim. :)

Vagyis de: fiatalon, vékonyan voltak! Mert akkor még kevesebb volt az önbizalmam, a nőies kisugárzásom! ;)

2013. máj. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!