Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 37 éves nőnek ha el....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 37 éves nőnek ha el. Levelet küldök szerintetek komolyan venne?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és az egyik távoli ismerős hölgyeményen jár egyfolytában az agyam, még munka közben is. Utoljára 2 hónapja találkoztam vele személyesen.

Gondolkoztam küldök neki IWIW levelet (mert csak ott van profilja), hogy elhívom valahova, és legalább ha nem is jutok nála dűlőre vagy esetleg komolytalannak talál, inkább tisztázódna akkor is a dolog a fejemben. De tavaly november óta nem jelentkezett be.

Ti mit szólnátok? Jó ötlet ez a levél, még akkor is ha keveset van net közelben? Semmi más elérhetőségét nem tudom.

Abban is nagyon tanácstalan vagyok, hogy egy ilyen korú nő mit szólna egyáltalán ahhoz ha randira hívnám?

Lehet ebből valami komolyabb szerintetek? Mert olyanok a szándékaim vele szemben.

2014. jan. 12. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha alapból nem szoktatok beszélgetni,akkor lehet,hogy célszerűbb lenne ezzel kezdeni, és csak utána randira hívni.
2014. jan. 12. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Tetszene neki.Jó ötlet.
2014. jan. 12. 22:20
 3/4 SullaFelix89 ***** válasza:
Ha ki van éhezve neki úgy is mind1
2014. jan. 12. 22:21
 4/4 anonim válasza:
Ha nincs párja, biztosan örülni fog neki. De ne egyből randira hívd.
2014. jan. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!