Ma felmentem a leveleimhez és egy ilyen levelet kaptam. Nem tudom h ezt most komolyan vegyem e. Kaptatok ilyet már ti is?
Ezt a levelet ma kaptam:
,,VESZÉLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÜRGŐS!!!
Kérjük adjátok továbbezt a hírt barátaitoknak, családotoknak, és ismerőseiteknek:
Legyetek elővigyázatosak és a következő napokban ne nyissatok meg egyetlen e-mailt Ref. vagy meghívó= Einladung (az eredeti németül van - a fordító megjegyzése), függetlenül a feladójától, bárki legyen is az. Egy olyan vírusról van szó, amely egy olimpiai fáklyát gyújt és tönkreteszi az egész merevlemezt. A vírust elküldheti egy ismerősötök akinek a levelezőlistáján vagytok. Ezért arra kérjük, hogy sürgösséggel küldjétek tovább ezt az üzenetet.
Jobb 25-ször megkapni ezt az üzenetet mint egyszer megnyitni a vírusos levelet.
Ha mégis valakitől levél érkezik ref. vagy EINLADUNG csatolással ne nyissátok meg a levelet ÉS AZONNAL KAPCSOLJÁTOK KI A SZÁMÍTÓGÉPET!
Ez idáig a valaha a CNN által jelentett legveszélyesebb vírus. Ezt az új vírust január 29-én fedezte fel az Mc Afee és a Microsoft az eddigi legveszélyesebb vírusnak minősítette. A vírus megtámadja és tönkreteszi a merevlemez ZERO ZÓNÁJÁT ( a lemez középső részét ) amely tartalmazza a számítógép létfontosságú adatait.
Kérem továbbítsák sürgősen ezt a figyelmeztetést!,,
És honnan tudod,hogy nem épp ez a levél tartalmazza a vírust?
Kitől kaptad a levelet?
:) lehet pont ebben volt az olimpiai fáklya...:)
a legegyszerűbb hogy minden ilyen szart egyből törölsz...nekem is küldözgetnek ilyeneket, meg mostanában Mr.Chan szokott zaklatni, "üzleti lehetőségeivel" haha, de én egyből törlök minden ilyet :D
na, még mindig ég a láng? :D ez egy kb 2007-es körlevél, azóta kering, nehogy továbbküldd, hülyeség
huhh..hát nem gondoltam arra h ez a levél lenne a virus..:D
Szóval ez csak vmi kamu szöveg?:D
És 2007óta tart?Hát nem semmi mivel foglalják le magukat egyes emberek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!