Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy lány akivel már 4 éve nagyon jóban vagyunk, mindent megbeszélünk egymással meg minden. Én mióta csak ismerem szerelmes vagyok belé, de ő megmondta még ennek a "kapcsolatnak" az elején, hogy ő csak barátként tekint rám. Nekem nem sikerült kiverjem őt a fejemből a négy év alatt, az elmúlt kb 2 hétben sűrűbben találkoztunk mint eddig most majdnem minden nap, eddig meg volt olyan hogy hónapokig csak facen beszéltünk nem is találkoztunk. Ennek a sűrűbb találkozásnak az lett az eredménye, hogy egyik reggel mikor bementem suliba, megint elkezdtünk beszélgetni facen és azt írta nekem, hogy
"Naszóval... szerintem kb vagy két hete gondolkozhatok elmondjak e neked valamit vagy nem. 4 eve vagyunk mar kb baratok es mindig csak baratkent gondoltam rad. Es par hete miota folyamatosan talalkozunk erzek valamit...Azert akarom ezt neked leirni meert mindig olyan vesztett ugykent nezel ram es olyan rossz erzes. Minden maradjon ugy ahogy volt oke? Mar sokszor megjartam ezzel... fontos h ugyanolyan legyen mint voltm aztan majd lesz valami."
Azóta is találkoztunk, bár elég érdekes találkozás volt mert tök véletlen összefutottunk a csaj barátjával, (igen mind e közben neki barátja van, akit én mellesleg nagyon nem csípek, bunkó, és nem csak vele hanem vele is ) így nem nagyon tudtunk normálisan beszélgetni, most a hétvégén meg el kellett utaznia szóval megint nem tudtunk találkozni.
Segítsetek, mit kéne tennem hogy előrébb lépjek ezügyben?
16/L
17/F
Ha érez irántad valamit, az jó jel, de furcsa hogy mégis ennyire ragaszkodik hozzá, hogy maradjon minden a régiben.
Valószínűleg lehetett kb 1 olyan tapasztalata ahol ez tényleg nem sült el jól, és sajnos (mint sokan) 1 eset után is már általánosít. Neked meg ugye ez hátrány.
Ha már így is több évig képes voltál "várni rá" és reménykedni, akkor lehet hogy nem kéne többet rászánni, hisz közben nem figyelsz oda olyanokra, akik esetleg neked valók.
Persze erre úgyis azt fogod mondani, hogy te még várnál rá, hiszen a szíved ezt diktálja. Ennyivel valóban tartozol magadnak, hogy ne add fel, ha ez az álmod.
Úgyhogy erről nem beszéllek le, de próbálj meg közben mások felé is nyitni, hátha kiderül, hogy nem is ő az akit keresel.
Nem lesz könnyű, ezt tudd.
Vele meg légy türelmes és ne üldözd semmiképp. A bunkó barát vs odaadó fiúbarát egyébként elég tipikus eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!