Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már 4 éve nagyon jóban vagyunk, mindent megbeszélünk egymással meg minden. Én mióta csak ismerem szerelmes vagyok belé, de ő megmondta még ennek a "kapcsolatnak" az elején, hogy ő csak barátként tekint rám. Nekem nem sikerült kiverjem őt a fejemből a négy év alatt, az elmúlt kb 2 hétben sűrűbben találkoztunk mint eddig most majdnem minden nap, eddig meg volt olyan hogy hónapokig csak facen beszéltünk nem is találkoztunk. Ennek a sűrűbb találkozásnak az lett az eredménye, hogy egyik reggel mikor bementem suliba, megint elkezdtünk beszélgetni facen és azt írta nekem, hogy

"Naszóval... szerintem kb vagy két hete gondolkozhatok elmondjak e neked valamit vagy nem. 4 eve vagyunk mar kb baratok es mindig csak baratkent gondoltam rad. Es par hete miota folyamatosan talalkozunk erzek valamit...Azert akarom ezt neked leirni meert mindig olyan vesztett ugykent nezel ram es olyan rossz erzes. Minden maradjon ugy ahogy volt oke? Mar sokszor megjartam ezzel... fontos h ugyanolyan legyen mint voltm aztan majd lesz valami."

Azóta is találkoztunk, bár elég érdekes találkozás volt mert tök véletlen összefutottunk a csaj barátjával, (igen mind e közben neki barátja van, akit én mellesleg nagyon nem csípek, bunkó, és nem csak vele hanem vele is ) így nem nagyon tudtunk normálisan beszélgetni, most a hétvégén meg el kellett utaznia szóval megint nem tudtunk találkozni.

Segítsetek, mit kéne tennem hogy előrébb lépjek ezügyben?

16/L

17/F

2014. jan. 12. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Mit szeretnél hallani? Hogy van remény? Nincs. Lépj tovább, és keress magadhoz való csajszit.
2014. jan. 13. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg mindig van remény.

Ha érez valamit ő is, mondd, hogy meg kéne próbálnotok. Persze egyszerűbb lenne, a neki nem lenne barátja..

2014. jan. 13. 16:31
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha van esély, akkor most kit kellene tegyek?
2014. jan. 13. 16:56
 4/11 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem nagyon is van remény. Lehet hogy a lány kezd rájönni, nem a kőparaszt pasijával lenne a legboldogabb, hanem veled. Talán itt az ideje kiállni magadért, és a saját érzéseidért!

Szembesítsd a tényekkel, és nyugodtan vallj neki szerelmet, kérd meg hogy hagyja el a másik srácot és legyen veled!

Ha ezt nem teszed meg, és beéred továbbra is az asztalról lehulló morzsákkal, örökre a friendzone-ban maradsz.

2014. jan. 15. 12:22
 5/11 A kérdező kommentje:
és mégis mindezt hogyan mondjam el neki hogy ne legyek bunkó?
2014. jan. 15. 14:56
 6/11 A kérdező kommentje:
azóta már annyiban változott a dolog mióta kiírtam a kérdést, hogy a lány már nem szereti a srácot, és már nincsenek is együtt
2014. jan. 23. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor kezd el lassan, NAGYON lassan közeledni. Ne feledd, hogy most esett át egy szakításon, így lehet időbe telik majd míg képes nyitni feléd.
2014. jan. 31. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:
hát...végül is az orrom előtt csinálta végig, az facemből mondta meg a tutit a gyereknek, (mondjuk többet nem is érdemelt ) és végig röhögte az egészet!
2014. jan. 31. 17:44
 9/11 anonim válasza:
jelezz neki , h neked még mindig bejön ...és majd ő eldönti h ezzel mit kezd! szerintem nem kell szerelmet vallj neki mert ha elutasit akkor neked lesz rossabb...
2014. febr. 7. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:
és mégis hogyan jelezzem neki, hogy részemről nem változott semmi?
2014. febr. 8. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!