Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randiig állom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randiig állom a randit? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval még tanulók nem keresek pénzt de van 1 barátnőm 1 randin én fizettem el akarom hívni moziba de azt is én fizessem ? Vagy hogy mondjam meg ezt neki? Fontos!
2014. jan. 12. 01:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amiota randizok, lassan 15 eve, ami fele a koromnak...na eleg a matekbol.

Mindig ugy keszültem, hogy en fizessek. Ha ezt nem tehettem meg, akkor olyan randiötletet talaltam ki, ami nem fizetös.

Örülök, amikor baratnöm fizeti a szamlat es ezzel nincs semmi bajom etteremben vagy moziban sem. De, ha nem elöz meg szandekaval, akkor automatikusan en fizetek. Felezni nem szeretek, az olyan elkülönitö es utolag sem fogadom el, ha oda akarja adni. Ilyenkor inkabb azt mondom, hogy majd legközelebb te fizeted. Ezt ajanlom esetedben is.

2014. jan. 12. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha ilyen csóró vagy, akkor verd ki otthon!

Az nem kerül semmibe.

2014. jan. 12. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:

hát akárki akármit mond, én Veronikával értek egyet :D

de azért fontolóra venném a harmadik randit, nem eleve elutasítanám xd

2014. jan. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!