Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányadik randiig érdemes várni a csókkal?
22 éves srác vagyok, és nincs valami nagy tapasztalatom a randizásban... Eddig inkább bulikban ismerkedtem, és csak kavarásokra meg egyéjszakásokra mentem, de most találtam egy lányt, aki iszonyatmód tetszik, nem csak külsőre, hanem személyiségre is.
Eddig kétszer találkoztam vele, mindkét alkalom tök jól sikerült, de nem tudom, mennyit kérne várnom a csókig, mikor lenne érdemes "rámozdulnom". Egyfelől nem akarom, hogy nyomulósnak tartson, mert olyan fajta csajnak tűnik, aki szereti megismerni a másikat, mielőtt lesz valami, másfelől viszont a friendzone-ba se akarok átcsúszni...
Szóval csajok, várom a véleményeket, ti hányadik randin szeretitek, ha megcsókol a partneretek?
Én nem szeretem ha a pasik nyomulnak.
A barátommal 3 hónapig kerülgettük egymást. Majd a járás 3. napján csókolt meg.
Én ilyen régi kötésű vagyok, hogy előbb a járás aztán a csók. De manapság nem ez a tendencia ,szóval rám ne hallgass :D
De szerettem nagyon ,hogy mindennek meg volt a maga ideje, eljártok a maguk körtáncát és utána megkért, hogy legyünk egy pár, majd a csóknak is megadta a módját. Azóta sem eresztem.
22/L
Hát ha tetszik akkor már az elsőn. Az is fontos része a megismerési folyamatnak, hiszen az is a része, hogy hogyan csókol az illető.
Amúgy ez korral változik, fiatalabb koromban én is kivárósabb voltam, főleg a szexszel, de ahogy öregedtem, már úgy voltam vele, várjon a frász, inkább előbb derüljön ki ha alkalmatlan a kliens, nincs időm meg energiám ami pocsékolhatnék. A csók után meg jöhet a f@rok detektálás, hiszen már az elején ki kell zárni a rendkívül kínos helyzeteket teremtő bukta esélyét. Senki nem akar összetalálkozni egy mikropénisszel a "nagy" alkalomkor. Most elnézést kell kérnem, tudom nem a méret számít egyesek szerint, de van az a méret ami már igenis számít, akkor is ha egyébként senki sem tehet róla.
Nos, nálam ezek voltak a kezdeti monitoringozáshoz tartozó adatok.
Szóval vegyél olyan gatyát amiben azért jól kivehetők majdan a kontúrok. Szerintem.
De nem tudom a csaj mennyire rutinos.
:-D
Hát, egyidősek vagyunk, annyira rutinos gondolom, mint bármelyik hasonló korú szép lány :D
Mostantól kort is írjatok, ha kérhetem
Ez mindig másként van. Van akit már az első, második randin megcsókolhatsz, de nem fekhetsz le vele. Van, akivel 3 óra ismeretség után az ágyban kötsz ki. Ezt a helyzet adja, ami nem behatárolható. Te vagy ott te látod a lány reakcióit.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!