Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Hanyadik randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hanyadik randiig mennétek el, ha semmit se akartok a csajtól? (még szexet se =P)

Figyelt kérdés

5. randink lesz,de eddig nem érzem a visszajelzést tőle,még meg se csókolt...és valahogy fura.

20/l (ő 25/f - valami baja lehet? :S)

2009. okt. 23. 00:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég furcsa.. Nem lehet, hogy csak félős? És nem meri ő megtenni az első lépést? Mert az elég durva, ha 5. randi és még csak csók se volt.
2009. okt. 23. 00:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak félős. Én ha abszolút semmit nem akarok, d.gni se, hát akkor alapból egy randit sem szoktam....minek,nemigaz?
2009. okt. 23. 00:29
 3/16 A kérdező kommentje:
de most akkor én 'rohanjam le'? :D
2009. okt. 23. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
pontosan
2009. okt. 23. 00:40
 5/16 anonim ***** válasza:
lehet hogy túl sok gyakorikérdéses választ olvas álszentektől. És ezért nem mer kezdeményezni mert attólfél hogy azthiszed hogy csak arra kellenél neki. De az is lehet hogy csak a barátod akar lenni. Vagy impotens és fel kellene izgatnod. De nem úgy hogy rámászol mert engem például az nagyon nemizgat hanem valami szexis ruha az igen.
2009. okt. 23. 01:09
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Nekem az a tepasztalatom, hogy az ilyen félősség mögött mindig van valami probléma: pl. merevedési zavar, stb. De ezeket meg lehet oldani, csak készülj fel rá.
2009. okt. 23. 01:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez 100%ig azt jelenti, hogy félénk (azért azt tudd, hogy az ágyban is az lesz ;)). Egyébként miért gondolod, hogy nem akar még szexet se?! Egyszerűen olyanról beszélsz, ami nem létezik pasiknál :D :D Biztos vagyok benne, hogy már eltervezte nagyon sokszor, hogy hogy fog megcsókolni, de nem mer. Ha besötétedik pl. mozi után sétáljatok valamerre és teremts olyan hangulatot, hogy megtegye, ha meg nem, akkor a két puszit próbáld meg minél közelebb a szájához adni, hátha... vagy egyszerűen csókold meg.
2009. okt. 23. 09:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem értem! Az impotenseket fel lehet izgatni?! Miről beszél ez a csávó?! Na mindegy... attól még, hogy valaki nincs ráizgulva a másikra minden másodpercben még nem impotens. :)
2009. okt. 23. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát a kérdésre válaszolva az elsőig második már nem hiszem h lenne.
2009. okt. 23. 10:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha semmit sem akarok tőle akkor nem randizok vele egyszer sem.
2009. okt. 24. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!