Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hanyadik randiig mennétek el, ha semmit se akartok a csajtól? (még szexet se =P)
Figyelt kérdés
5. randink lesz,de eddig nem érzem a visszajelzést tőle,még meg se csókolt...és valahogy fura.
20/l (ő 25/f - valami baja lehet? :S)
2009. okt. 23. 00:13
11/16 anonim válasza:
Első randiig,utána már nem lenne randi,csak barátkoznánk.Nekem volt ilyen,jó barát is lett belőle.
12/16 anonim válasza:
Én akit a második randin nem csókolok meg abból nem lesz semmi. Inkább az elsőn szoktam:) Ha az ötödiknél tartotok vagy kapd le és nézd meg mit reagál vagy keress mást, mert ez gáz.
13/16 anonim válasza:
Mitől gáz??? Lehet, most akadtál éltedben először egy tisztességes pasira (nekem sok van az ismeretségi körömben, mert keresztény vagyok, de tudom, a legtöbb ember azt hiszi, hogy ezek a múlt században kihaltak).
Én úgy dekódolnám magamnak ezt a dolgot,hogy tetszem neki, meg akar ismerni, jó együtt, de nem akar felelőtlenül ámítani, mert még nem döntötte el, én kellek-e neki.
14/16 anonim válasza:
Merthogy nem minden pasi akar minden szembe jövő lányt azonnal megfektetni. Ez nem jelenti azt, hogy nem kívánnák a szexet, de nem mennek bele olyan kapcsolatba, ami nem lesz komoly.
15/16 anonim válasza:
hát én ha akarok valamit egy lánytól randira hívom, ha úgy érzem hogy megvan a kölcsönös érdeklődés, akkor lépek a randi végén, vagy közben ahogy a helyzet adja....ha nem akarok a lánytól semmit akkor örülhet hogy szóba állok vele, nemhogy még randira menjek vele...szóval szerintem csak félős a srác vagy nemtom, volt már barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!