Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hányadik randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hányadik randiig érdemes várni a csókkal?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, és nincs valami nagy tapasztalatom a randizásban... Eddig inkább bulikban ismerkedtem, és csak kavarásokra meg egyéjszakásokra mentem, de most találtam egy lányt, aki iszonyatmód tetszik, nem csak külsőre, hanem személyiségre is.

Eddig kétszer találkoztam vele, mindkét alkalom tök jól sikerült, de nem tudom, mennyit kérne várnom a csókig, mikor lenne érdemes "rámozdulnom". Egyfelől nem akarom, hogy nyomulósnak tartson, mert olyan fajta csajnak tűnik, aki szereti megismerni a másikat, mielőtt lesz valami, másfelől viszont a friendzone-ba se akarok átcsúszni...

Szóval csajok, várom a véleményeket, ti hányadik randin szeretitek, ha megcsókol a partneretek?

2012. márc. 19. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5 vagyok. Amúgy ha jót akarsz nem taktikázol. Majd úgyis minden történik, ahogy éppen történnie kell.

Az ilyen mikor mit "lehet" meg "kell" dolgoktól kiver a víz.

A nők találnak ki ilyen marhaságokat, hogy megnehezítsék mindenki életét, meg hogy megírhassák mindenféle okos női magazinban. Egymást hülyítik csak.

Várnak a csókkal a 10-ik randiig, meg amíg férjhez mennek, romantika, pezsgő, kaviár, tűzijáték, aztán meg lehet, hogy néhány év múlva a főnökkel vagy a szomszéddal cuccoltatják magukat. Szóval semmi jelentősége a megbízhatóság szempontjából. Én a férjemmel az első randin csókolóztam, a harmadikon meg szexeltünk.

Amikor úgy gondolod, hogy most meg kell csókolnod akkor megpróbálod, ha nem jön össze akkor buktad. Ez vagy Te, Te akkor és ott akartál vele smárolni, ha tetszel neki, akkor úgyis mindegy. Lerohanni már nem tudod, hiszen többször is találkoztál vele. Szóval nyomulósnak nem tarthat, ha annak tartana, akkor nála valami nem stimmel.

Az egyetlen tanács amit tényleg érdemes megfogadnod, hogy csak magadat add, ne akarj másnak látszani. Ha hülye vagy, vagy lúzer, az előbb utóbb úgyis kiderül tök mindegy mikor smároltatok.

26/L

2012. márc. 19. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:

10!

Miért szerinted ha épp smároltok az új pasival akkor nem áll fel neki? Nem szemmel gondoltam méret vételezni, hanem kézzel. Ha nem mikor pötse van, akkor álló helyzetben nyilván gatyán keresztül is ki lehet tapintani, sőt látni is. De mindegy. Biztos csak én hallucináltam.

2012. márc. 19. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
egy szimpla csóktól általában nem áll fel..
2012. márc. 19. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Neked.

:-)

2012. márc. 19. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
A normális férfiak többségének, nem nekem.. aki egy csóktól merev lesz, annak túl sok ilyen élménye még gondolom nem volt :D
2012. márc. 19. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindegy, Te tudod, akkor biztos csak nekem volt szerencsém velük. Erről fölösleges most vitatkozni. És nem is szándékozom részletekbe menni.
2012. márc. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!