Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen jelet adtok a pasinak, hogy itt az ideje a csóknak?
Megcsókolom. Nem tudom, miért van mindenki ott leragadva, hogy a lányok jelezgetnek, a fiúk meg majd dekódolják ezeket a jeleket és cselekednek. A lány is ugyanúgy kezdeményezhet...
19/L
Mélyen a szemébe nézek. Amikor közel vagyok hozzá. :)
19/L
Barátnőm füstjeleket adott, és én egyből levágtam.
Azóta is járunk.
Nem tudom mit kell ezen annyit agyalni. Mikor nekünk, az első randink volt, már 18 napja ismerkedtünk. Az első randin ő már ott volt. Mikor odaértem fülig ért a szája, mosolygott, én is. Köszöntünk, puszi puszi, majd megölelt:) Beszélgettünk pár percet, engedte hogy válasszak filmet, aztán , gondolom érezte hogy minden rendben, látta hogy jókedvem van, és ilyesmi, közelebb lépett és megcsókolt.
Nem adtam le s.o.s jeleket és semmi ilyen különlegesség.
Csak azt figyelte, hogyan viselkedek vele. Azt látta hogy tetszik nekem, jót nevettünk, mert sejtette hogy azt a filmet fogom választani amelyiket....és úgy érezte bevállalja:) Meg is csókolt.
De nem mesélem el a 12 órás randi minden mozdulatát. A lényeg annyi hogy azóta 3,5 év telt el, még mindig együtt vagyunk és 2 éve házasok is.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!