Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasinak minden nő kijut, átlagosnak egy sem? Vagy ne gondolkodjak feketén-fehéren?
nem akarok általánositani, első eset az életemben úgyis, és tudjátok, pasi félelmek: nem tudok megközeliteni nőket, stb.
A kiszemeltem még nyáron összejött egy hétre valakivel, de nem gondolta az a pasi komolyan. Mint kiderült azért, mert a pasinak kisugárzása van, meg látom, más nőkkel is jóban van...
én meg próbálkozhattam mindennel utána, virággal, bókokkal. De direktbe sosem utasitott el, mindig csak "most jó igy egyedül"
ez ennyire feketén-fehéren működik? Van kisugárzás, egy pasira jut több nő, ha nincs, akkor 30 éves szűz leszek?
Ha láttatok volna engem és a barátnőmet akkor azt mondtátok volna, hogy nah ez a pali is tele van pénzel.. pedig nem..
Ő volt nekem a 100-ból az az 1...
Igen, azt gondolom, hogy a kultúra és az erkölcs felbomlott, és már semmi más szempontot nem kell figyelembe venni a mai fiatal lányoknak, mint a vonzalmat, és akik külsőre vonzóak, rengeteg nőt megkaphatnak, de a maradék 80-90% magányos marad.
Korábbi társadalmakban a lánynak kellett vigyáznia a jó hírére, és ez befolyásolta, úgy "pasizott", hogy a családja békéje megmaradjon, és legyen esélye házasságra a kiszemelttel. Több szempontot figyelembe vett. Ma csak a vonzerő számító, aminek az összetevői: arc kinézete, felsőtest izomzata, és magabiztos viselkedés, amit csak az tud minden helyzetben teljesíteni, akinek az első kettő megvan, mert akinek nincs, annak hamar leverik az önbizalmát.
a gond ott van hogy te is "bemagolod hol a helyed" szal mikor megjelenik egy szépfiú visszavonulót fújsz. ez a szép fej jó test dolog bizonyos mértékig ízlésre szabható a szubjektivitást kihasználva. tehát ha egyszerre érkezik a menősrác meg te akkor persze semmi esélyed hazudnék ha mást mondanék.azonban egy idő után nem attól leszel menő mert szép a fejed meg jó a tested hanem fordítva amiatt lesz szép a fejed jó a tested mert hozzád mint menőhöz tartozik(nyilván stílussal leszel menő mint alternatíva, nem külsővel)
erre példa a filmek:régen azok szerepeltek filmekben kiket az emberek teszem azt 97%a szépnek mondott,manapság attól lesz valaki-nameg a hasonmása(i)- jó pasi mert volt a tévében
"virággal, bókokkal."
a csaj kb csicskának nézett, sajnos nem így kell csajozni, bármennyire is szeretném, de nem.
tanulj evolúciós pszichológiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!