Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mikor mondható átlagosnak, szépnek és csúnyának?
Figyelt kérdés
Tudom.
Ízlések és pofonok, de mégis. Azért az emberek nagyjából egyet értenek azon, ha valaki bünronda. (Amúgy ezt nem értem. Mindenki mondja hogy mindenkinek más a szép, persze.... akkor az iskolában ezért csúfol mindenki.)
2012. szept. 26. 21:56
2/6 anonim válasza:
Ennyire nem lehet rossz a helyzet. Kép láttán többet tudnék mondani.
3/6 anonim válasza:
Csùnya:Mint én,àtlagos:akit észre se vedznek a csajok,jóképű:azt észre veszik.Csajban:
Csùnya:kövér,àtlagos: akiért a többi pasi oda van(rajtam kívül), szép: akit nem mer szinte senki meg szòlítani.
4/6 anonim válasza:
Ne azt nezd, hogy mit mondanak, hanem, hogy kik mondjak :) Biztosan ok sem toleletesek. Ha jol erzed magad a borodben az a kisugarzasodon is latszani fog.
5/6 anonim válasza:
Akkor ha az adott lany atlagos, szep vagy csunya...
6/6 anonim válasza:
Azért csúfolnak, mert a hangadó nagymenők elkezdik és mindenki megy utánuk, mert ha kiállnának a csúfolt mellett, őket is elkezdenék szivatni. Nem biztos, hogy mindenki csúnyának tart - sőt valószínű, hogy nem - de nem mernek mást csinálni, csak azt, amit a csorda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!