Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mik ezek a korkülönbségek? Egy 17éves lány jár egy 25éves, felnőtt, érett férfivel, s elfogadottnak, átlagosnak tekintik?!
Egy felnőtt férfi, akinek már családalapításon kellene törnie magát, szórakozik egy kiskorú 17éves KISLÁNNYAL.
Másrészről szebbnél szebb 24-25éves hölgyek vannak.
Nem tudom elfogadni a mai világ értékrendjét.
Vagy én vagyok ennyire konzervatív?!
Ez volt a legdrasztikusabb, de általában a férfi javára több, mint 4év van 90%-ban.
Azért ez rohadt sok.. nem értem, komolyan.
Szerintem az optimális az, ha kb. egykorúak a felek..
Lehet jönni a hülyeséggel, hogy sokkal érettebb stb.. de az az év különbség valahol úgy is ki fog jönni.:)
ez 100%
és te hány éves vagy? csak hogy tudd, régebben sokkal nagyobb korkülönbségek voltak, szóval a konzervatív jelző ne m állj meg a helyét!
ha jól informált lennél akkor tudnád, hogy a 24-25 éves csajok 4-5 évvel idősebb férfiakat választanak, többségében. ezer sebből vérzik a kérdésed...
Szerintem a lány legyen idősebb a fiútól minimum egy évvel.
Még a 3 év sem sok, de nekem 4 már nem kellene.
"Nem tudom elfogadni a mai világ értékrendjét."
Mikor volt az, hogy a párok egy korúak voltak? :)
A fiúk általában később komolyodnak.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!