Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pár pasinak miért olyan nehéz az ismerkedés? Hiszen annyi és annyiféle nő van.
Nemtudom,de nem könnyű,legalábbis szerintem
f18
Egyrészt mert beszari pöc sök.
Ha nem voltak azok és mertek kezdeményezni, akkor csak azzá tette őket az a rengeteg kudarc, mert a nők válogatósak, vagy mert találtak helyettük egy idő után jobbat.
Akinek meg könnyű, úgyis elbass za. :D
Néha túl kell lépnünk önmagunkon, és ez olykor nehezebben megy. Nekem voltak már sikereim ismerkedéssel, mégis néha teljesen lefagyok, vagy nem tudom, miként is nyithatnék, és ez nem jó érzés. Amúgy teljesen hangulat, és formafüggő, éppen milyen passzban vagyok. Másrészt, szerintem a hétköznapokban sokan úgy vagyunk vele, hogy nem akarjuk zavarni a másikat. Hiába tetszik, nem tudom, hogyan fogadná, ha odamennék, és ráköszönnék, hogy ne haragudj, ráérsz éppen? Tömören, hirtelen ennyi jut az eszembe :)
24/F
Én is ilyen vagyok,nehezen ismerkedek főleg olyan lánnyal akibe bele vagyok zúgva
Nincs önbizalmam,mindig azon jár az agyam hogy talál nálam jobbat úgyhogy felesleges próbálkoznom
Az évek tettek ilyenné! :(
Lehetőségeket sokat kihagytam pedig tetszettem a csajoknak de nem viszonoztam mert egy másik lány iránt éreztem olyat amilyet még soha
Őt sose adom fel!
4-es vagyok
Roh@djon meg a Disney,ez miatt a sz@r miatt nagy a lányok elvárása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!