Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, igaz az, hogy lehet a csajokkal jól kijöttök (barátilag), de pl. annál aki tetszik nem mertek kezdeményezni (vagy zavarban vagytok nagyon a közelében)?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:37
2/11 anonim válasza:
Hogyne. Legtöbbször ez van :D 22f
4/11 anonim válasza:
Általában igaz, bár én mindenkivel jól kijövök.
6/11 anonim válasza:
Valami olyasmi. Nála is szoktam, csak besül, mint a hónapos szar.
7/11 Költőnő? válasza:
sztem az ember mindig azelőtt tudja akaratlan beégetni magát, aki bejön neki :)
így visszagondolva, nekem nő létemre mindig sikerült, de akkor is és ma is: jobb lehetőség nem lévén teli tüdőből röhögök rajta:)
8/11 anonim válasza:
Persze!
De nálam ritkán mert kitartok egy másik csaj mellett(még nem járok vele)
9/11 anonim válasza:
Aki a barátom, és lány, annál már csak merek kezdeményezni, ha beleestem :D a barátságunknak a szerelemmel úgyis vége...
10/11 anonim válasza:
igen, nálam is ez van, de mostanában kezdem rávenni magam h leszólítsam akitől szeretnék valamit, de általában kikosaraznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!