Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, szeretnék randizni vele, de nekem kellene kezdeményezni, hogy?

Figyelt kérdés

Sosem csináltam még ilyet és a legjobban az elutasítástól félek. Te hogy kezdenél neki?

Egy nem bombázó, 21 éves lány, 24/F

2012. dec. 25. 22:37
 1/6 isshosenkin ***** válasza:

Hívd fel a figyelmet magadra...

Vegyél fel dögös ruhát...mutas meg magad.

vagy:

jelöd be facebookon..ha már ismerősöd, akkor véletlenül küldjél neki vmi szándékosat...

amúgy a neted eze-meg ezer randi tipp van..csak a google-be jól kell beírni..

nekem az első találat ez:

[link]

2012. dec. 25. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:

menj oda és kezdj el beszélgetni vele. komolyan.

ha érdekled úgysem fog elküldeni, akármilyen béna dolgokról beszélsz. sőt, inkább aranyosnak látja, hogy bénázol.

ha elutasít akkor nem vesztettél semmit, hidd el, hogy nem a dumád miatt lesz. kivéve, ha úgy mész oda, hogy 'mi van nyomi?' és megmogyorózod. de gondolom nem ezt teszed majd.

2012. dec. 25. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Beszélgetni beszélgettünk, de csak hetente 1 alkalommal volt 1 közös előadásunk és semmi több. Utolsó órán dumáltunk többet. Facebookon nincs fent.Több helyen is néztem de egy ismerősömnél sem találom. Vizsgán leszünk még együtt. Ez az utolsó lehetőségem, mert e-mailt nem tudok.
2012. dec. 25. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

akkor tereld már a témát olyan vizekre, ami neked kedvez.

pl. érdeklődd meg, hogy van-e barátnője. ez elég fontos lenne. meg esetleg van-e kedve meginni veled egy forralt bort.

2012. dec. 25. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy nincs félénk fiú, csak foglalt, vagy nem tetszel neki eléggé. Én többször voltam már így, mint te, odamentem, beszélgettünk, de csak nem lépett a srác. Utólag mindig kiderült, hogy ezeknek a fiúknak volt valakijük.

Legutóbb az volt ciki, hogy egy főiskolai évfolyamtársammal csináltam ezt. Egyértelműen láttam, hogy tetszem neki, telefonon is felhívtam lecke ürügyén, szó szerint órákig beszélgettünk, de csak nem lépett semmit. Aztán egyszer csak bejelentette, hogy megnősül. Hát, szó szerint köpni-nyelni nem tudtam, de én voltam a hülye, végülis nem hitegetett semmivel. Mégis őrült cikinek éreztem, pláne, hogy egy csoporttársam mondta, hogy eléggé ordított messziről, hogy odavagyok érte. Még jó, hogy nem kértem randit. Szerintem te se csinálj magadból hülyét. Láthatja, hogy tetszik neked, ha neki is bejössz, és szingli, lépjen ő.

2012. dec. 25. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szexuális célzatú beszélgetések, enyhe utalások egy kis humorral, feltűnő kedvesség, amit csak felé irányítasz, gyakori szemezgetés, van sok lehetőség :)
2012. dec. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!