Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ilyen autó egy 30 hoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ilyen autó egy 30 hoz közeli (20 felől) pasinak mennyire gáz?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 27. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elég gáz, ha csak az autóddal tudsz hóditani...
2013. dec. 27. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Zavar, hogy oldalt van a rendszámlatábla.

És talán valami kevésbé feltűnőt is választhatnál, nekem az orra miatt sem jön be.

2013. dec. 27. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az autókat, főleg az ilyen sportkocsikat nem, mert úgy kell kimászni belőle XD De amúgy kérdésre válaszolva nem gáz. Amúgy miért lenne az? Nem értem.

Meg nem kocsi alapján ítélnélek meg.

2013. dec. 27. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Pont lesz---rom, de az viszont már eleve taszító, hogy a pasi az kérdezi, egy autó mennyire gáz a csajoknál (főleg 30 év felé!!!!)
2013. dec. 27. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Van saját autóm,így nem érdekelnek a férfiak autói.

Legutolsó pasimnak nem volt kocsija,sőt jogsija sem.

29n

2013. dec. 27. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Akiknek számít az autó, azoknak nem öreg autó kell, hanem olyan tízmilliós nagyságrendű kategória.

Akiknél meg nem számít, azok többre tartanak egy "átlagos" autót, ennyiért tudnál venni egy pár évvel fiatalabb, jól karbantartott akármit, ami ugyan nem feltűnő, de a funkcióját betölti (tehát lehet vele közlekedni).

2013. dec. 27. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha jól vezet és az autó is gyors. :P
2013. dec. 27. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
elég gáz szerintem, hogy 30 felé csak egy ősöreg, fél milliós sportkocsi az egyetlen, amivel csajozni tudsz...
2013. dec. 27. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem azzal csajozom, de ha ilyenem van, akkor mit csináljak? Nem mindenki milliomos. Sőt 10 ből 7 fiatal biztos nem teheti meg, hogy önerőből saját egy emberi fizetésből, albérlet stb mellett, hogy vaci új 3 milliós autót vásároljon.
2013. dec. 27. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Nyugi kérdező,én is évekig spóroltam autóra...

Nem új és nem fiatal,de a lényeg,hogy megbízható és gurul.:)

2013. dec. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!