Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem legnagyobb baklövése....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legnagyobb baklövése. Lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem... Kicsit hosszú, de ezek az előzmények:

Szakítottunk az exemmel 2 év után. Gondoltam ideje túllépni rajta, elkezdtem ismerkedni a neten. Találtam 1 ismerőst, meg régről, bejelöltem, beszélgettünk stb. olyan közömbösnek tűnt, ő is nemrég szakított a volt pasijával. A csaj 1,5 évvel idősebb mint én. (én 20 vagyok) Nem is nagyon írtam már neki, aztán 1x rám írt, hogy lenne e kedvem találkozni vele. Találkoztunk, sétálgattunk, erre azt mondja hogy ő inkább kocsikázna. Hat elmentünk kocsikázni, és az úton megkérdi, hogy bízhat e bennem ? Hat mondom persze, amúgy sem vagyok az a pletykálós típus. Elkezdte nekem mesélni, hogy milyen magányosnak érzi magát, és hogy szeretné ha valaki törődne vele, és a végén oda lyukadtunk, hogy szó szerint megkérdezte, hogy lenne e kedvem vele sexelni ? De mondta is, hogy nem szeretne kapcsolatot, csak hiányzik neki a törődés. Elmentünk a közeli erdő menti útra, ott aztán a hátsóülésen vagy 40-50 percig sex :D Hazavittem, másnap felhívtam telón, beszéltünk. Aztán ennyi volt, utána nem beszéltünk már se telón, se chaten. Olyan 1 hét múlva megint felhívott, hogy lenne e kedvem találkozni vele. Hát megint találkoztunk, de ezúttal kimaradt a séta, mikor rákérdeztem mit szeretne csinálni: Kocsikázni. Elmosolyodtam, ő is mosolygott, rögtön tudtam mit akar :) Elmentünk megint ugyan oda, és többit tudjátok.

Nah, és most a lényeg. Miközben mi találkozgattunk, én ismerkedtem a neten másokkal, mert hát ehez nem füztem túl sok reményt. Most megismertem 1 lányt, aki nagyon rendes csaj, és aranyos is. Tegnap felhívott megint a csaj. Mondtam neki, hogy én már nem szeretnék vele találkozni, mert most alakulóban van valami komoly, és rosszul érezném magam miatta. Erre a csaj elkezdett hisztizni, hogy csak kihasználtam, és hogy ha megtudja kivel akarok összejönni, elmond neki mindent. Mint mondtam az a csaj akit most ismertem meg nagyon rendes, úgyhogy ha kiderülne ilyesmi rólam, tuti hogy többet szóba sem állna velem.

Most mi a szart csináljak ?

2013. nov. 21. 16:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Egyszerűen pasi vagy.. nem a legnagyobb baklövése az életednek, hidd el.

Amúgy meg mennyi az esély, hogy ismerheti a csajt? Mert ha másik városból van, akkor talán elhanyagolható.

Na ezért nincs annak a csajnak kapcsolata, akit csak

reszelgettél :)

2013. nov. 21. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
mondj el a leendő barátnődnek mindent és biztos h megérti mert mégiscsak jobb ha temondod neki
2013. nov. 21. 17:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát 30km re lakuk innen, nem hiszem hogy ismeri, de raírhat facebookon, vagy valami :(
2013. nov. 21. 17:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis szóba kerülnek az előző kapcsolatok, mondd el

a csajnak őszintén, hogy volt olyan is, akivel csak

úgy összejöttetek 1-2 menet erejéig, aztán azóta né-

ha megkeres, és hisztizik egy sort...

Így a te kezedben van a labda, mert esetleg ha ráír

facebookon, kisebb eséllyel hisz a csajnak, mint neked.

2013. nov. 21. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik akármit megtehetnek, mindig szerencséjük lesz. Adj hálát ezért az égnek kisfiam! És mondd meg a dugott csajnak, ha kavarja a szart, széthíreszteled, hogy mosatlan és ápolatlan odalent.
2013. nov. 21. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb ha tud róla a csaj, hogy volt egy nem teljesen épeszű félig-meddig elődje.
2013. nov. 21. 17:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát már szóba kerültek az exek, de akkor én csak a 2 éves kapcsolatom említettem meg. Erre a kis kalandra nem igazan voltam büszke :| Most ha megint felhozom, akkor hazugnak leszek titulálva...
2013. nov. 21. 17:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Minél előbb beszélj tök őszintén ezzel a lánnyal, és mutasd ki, hogy vele komolyan gondolod!!! Benne van a pakliban, hogy beijed, de ha szimpatikus vagy neki, akkor talán ad egy esélyt. Csak ne várj addig, míg az idegbeteg másik ír valamit neki, mert az jelentősen rontaná az esélyeidet.
2013. nov. 21. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Hasonló szituációban voltam egyszer én is (kicsit durvább volt, de nem akarom részletezni), én voltam a történetben a "nagyon rendes" lány. Ha a párom akkor nem beszél velem őszintén, ma nem lennénk együtt.
2013. nov. 21. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Említsd meg a csajszinak, ha valóban tetszik, hogy "volt egy lány akivel el felejtetted a 2 évet" ne részletezd, csak mond őszintén. 4#-esnek igaza van. 5#-ös, neked hogy esne, ha falsh dolgokat terjesztenének rólad? Gondolj bele. "Őszinteség fél barátság." ;)
2013. nov. 21. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!