Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legnagyobb baklövése. Lehet ebből jól kijönni?
Hol is kezdjem... Kicsit hosszú, de ezek az előzmények:
Szakítottunk az exemmel 2 év után. Gondoltam ideje túllépni rajta, elkezdtem ismerkedni a neten. Találtam 1 ismerőst, meg régről, bejelöltem, beszélgettünk stb. olyan közömbösnek tűnt, ő is nemrég szakított a volt pasijával. A csaj 1,5 évvel idősebb mint én. (én 20 vagyok) Nem is nagyon írtam már neki, aztán 1x rám írt, hogy lenne e kedvem találkozni vele. Találkoztunk, sétálgattunk, erre azt mondja hogy ő inkább kocsikázna. Hat elmentünk kocsikázni, és az úton megkérdi, hogy bízhat e bennem ? Hat mondom persze, amúgy sem vagyok az a pletykálós típus. Elkezdte nekem mesélni, hogy milyen magányosnak érzi magát, és hogy szeretné ha valaki törődne vele, és a végén oda lyukadtunk, hogy szó szerint megkérdezte, hogy lenne e kedvem vele sexelni ? De mondta is, hogy nem szeretne kapcsolatot, csak hiányzik neki a törődés. Elmentünk a közeli erdő menti útra, ott aztán a hátsóülésen vagy 40-50 percig sex :D Hazavittem, másnap felhívtam telón, beszéltünk. Aztán ennyi volt, utána nem beszéltünk már se telón, se chaten. Olyan 1 hét múlva megint felhívott, hogy lenne e kedvem találkozni vele. Hát megint találkoztunk, de ezúttal kimaradt a séta, mikor rákérdeztem mit szeretne csinálni: Kocsikázni. Elmosolyodtam, ő is mosolygott, rögtön tudtam mit akar :) Elmentünk megint ugyan oda, és többit tudjátok.
Nah, és most a lényeg. Miközben mi találkozgattunk, én ismerkedtem a neten másokkal, mert hát ehez nem füztem túl sok reményt. Most megismertem 1 lányt, aki nagyon rendes csaj, és aranyos is. Tegnap felhívott megint a csaj. Mondtam neki, hogy én már nem szeretnék vele találkozni, mert most alakulóban van valami komoly, és rosszul érezném magam miatta. Erre a csaj elkezdett hisztizni, hogy csak kihasználtam, és hogy ha megtudja kivel akarok összejönni, elmond neki mindent. Mint mondtam az a csaj akit most ismertem meg nagyon rendes, úgyhogy ha kiderülne ilyesmi rólam, tuti hogy többet szóba sem állna velem.
Most mi a szart csináljak ?
Szerintem is mondd el neki, hogy volt egy ilyen kalandod, mielőtt ő képbe került. Úgy gondolom megértő lesz. A másik csaj meg egy idióta :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!