Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz azért nem járni valakivel mert "olyan" helyen lakik?
Azért én nem lennék annyira biztos, hogy a lány nem roma...
Vannak szőke ci*gányok is!!!
Aki ilyen környéken lakik, az tuti ci*gány, ott nem tűrik meg maguk közt a magyarokat!
És ha a lány roma, akkor arra is számíts, hogy a kiterjedt rokonsága érvényesíteni fogja feletted az akaratát, tetszik vagy nem tetszik... :-[
Én a helyedben még most hanyagolnám a kapcsolatot, míg nem keveredsz bele ott valamibe.
20:33, mekkora gyökér vagy. Akkor velem mi a helyzet? Az egyik szomszédomék maffiás cigók, a másik szomszédok meg újgazdag németek. Na, akkor én most cigó vagyok v újgadzag német? A te logikád szerint...idióta.
Megsúgom fajtiszta magyar vagyok, egyszerűen az ember nem válogathatja meg a lakhelyét, és azt se akadályozhatja meg, ha egy füstös odaköltözik. úgyhogy vegyél vissza a hülyeségedből inkább egy kicsit barom.
Neked meg kedves kérdező, annyit tudok mondani: a lányt nézd, ne a szomszédait. Ha nagyon akarnád akkor meg tudnád oldani, pl. h a lányt viszed mindig magaddal, v nálatok lesztek. Ez nagyon nem akadály. Nekem a 3 évvel ezelőtti bnőm olyan volt, h sosem jártam náluk, csak ő nálunk, mert gázos volt a környéke eléggé (gázosabb mint ez), de hogy te csak ezért nem akarsz vele járni? Inkább nem mondok semmit....
Nekem a barátom a legócskább faluba lakik a gettó leges legközepén és nem cigány. 4 hónapja vagyunk boldogok.
De ha igy gondolkodsz akkor tényleg ne gyere vele össze mert legalább a csajt megkíméled egy baromtól.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!