Ki mikor 1) altatta babáját először idegen helyen (pl nagyik),2) vitte el autóval hosszabb (4+ órás) útra,3) hagyta otthon órákra valakivel (nem az apukával)?
1. 2 hónapos
2. 2 hónapos
3. Nem tudom, de jóval később (talán 1 évesen).
32/ff
1) 2 és fél hónaposan (100 km)
2) 3 hónaposan (3 órás út)
3) 2 hetes volt, amikor "elszaladtunk" DM-be férjemmel, akkor szüleim vigyáztak rá, kb 1 órás program volt - sokáig nem is tudtam volna tovább ellenni, ha akarok sem, mert 2-2ésfél óránként szopizott. Egyébként többször volt ez, hogy olyan helyre kellett mennem, ami bonyolult lett volna Annával v. csak nagyon rossz idő volt, ilyenkor vagy anyukám v. valamelyik keresztanyja vigyázott rá - ez még mindig így van, most 1 éves.
A hosszú autóutat érdemes alvásidejére időzíteni, ha már nagyobb lesz. Most még kicsi, gyakorlatilag majdnem egész nap alszik, szóval tuti elringatja majd az autó és a plusz alvás sem zavar be a napirendbe. Nyugodtan menjetek. És ha van vki akiben teljes szívedben bízol, akkor hagyd rá a babád 1-2 órára nyugodtan (persze utasításlistával :) ), neked is jó tesz, ha ki tudsz nélküle mozdulni.
Szia!
1.) 6 hónaposan a nyaralás alkalmával
2.) 9 hónapos volt,amikor el kellett utaznunk vele együtt
3.) egészen pöttöm volt,2-3 hetes,amikor a rosszkedvem elűzése érdekében vásárolni mentünk kettesben a párommal
Ne aggódj,majd minden megy magától és meglátod,hogy feleslegesen izgultál!
1) 2 hónaposan - de úgy, hogy mi is ott aludtunk Apával anyósoméknál, nélkülünk még nem aludt senkinél
2) 2 hónaposan - családlátogatás
3) 3 hetesen - intéznem kellett a papírjaimat a munkaügyön, oda nem vittem volna magammal, anyósom volt vele kb 3-4 órát, aztán Apa is hazaért
Nagyon köszönöm a tapasztalatokat. Rendkívül változatosak a szokások :), mondjuk számítottam rá.
Nekem jelenleg az utazás azért tűnik húzósnak, mert nagyon hideg van és kocsiban szoptatni, kiszállva büfiztetni, fel-le vetkőzgetni, stb elég macerás. 2 hete kipróbáltuk és meg is fáztam :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!