Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van tovább pórábolkozni, ha mindig elutasítanak? Hogy még jobban padlóra küldjem azt a kevés önbecsülésemet? 20/F
hát az az értelme, hogy valakit találj magadnak.. (boldog légy)
am meg lehet h rossz embereknél próbálkozol.. amikor nekem nagyon kevés önbizalmam volt, akkor csak olyan lányoknál probálkoztam, ahol tudtam h ugyis sikerül, mert lácccott rajtuk h bejövök nekik.... így javítos az önbecsülésed, és a képességeidet... sok sikert
(érdemes azoknál kezdeni, akik a közeledben vannak , és ugy érzed h bejössz nekik... még ha nem is istennők, de tudnád őket szeretni)
Én 24 vagyok és már nem próbálkozok. nem fárasztom szegény nőket azzal hogy hogy nyögjék ki hogy nem. megkimélem inkáb őket.
Igaz ma is írta egy lány hogy meséljek már valamit mert unatkozik de nem jut eszembe semmi.
Üdv a klubban!
Nekem 14-15 évesen ment el a kedvem az egésztől, aztán azóta megszoktam a magányos életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!