Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? (nagyon szeretem)
Van egy lány akiért 2 éven keresztül odáig voltam alig ismertem
Kiderülthogy van pasija
Próbáltam elfelejteni, sikerült
Egyszercsak párszor találkoztam vele barátilag:kajáltunk,sétáltunk,sokat beszélgettünk
Egyre többet találkozunk
Most ismertem meg ki is valójában
Most újra belészerettem de most sokkal erősebbek az érzéseim iránta
Mit csináljak?
Hány éves vagy?
Hívd el moziba vagy kajálni, legyél vele minél több időt.
Kezdj el "apró jeleket" küldeni felé. Hidd el, csajból van, érteni fogja a "jeleket" ;)
Gondolok itt kétértelmű megjegyzésekre. Találkozáskor ölelésre, esetleg puszira. Amikor mentek az utcán öleld át a nyakánál és sétáljatok úgy. Hidd el, ha tetszel neki hagyni fogja, legközelebb pedig már Ő fogja veled ezt csinálni. Sok sikert:)
(annó engem az első barátom így hódított meg. Sosem mondtam neki, hogy szeretem, egyszerűen csak hagytam, hogy ezeket csinálja velem. Nem szóltam rá semmit, nem csináltam semmit. Majd egyszer csak én is elkeztem lépéseket tenni felé. Majd összejöttünk.:) Hatásos módszer, én elolvadtam tőle.)
Sok sikert:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!