Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szeretem egy srácba?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitt csináljak. Ö nem szeretne tartos kapcsolatot ,és szeretne velem le feküdni de kapcsolaton kivül nem szeretnék le feküdni vele . De én szerelmes vagyok belé mit csináljak ?? Ö is kedvel de lle akar elsönek le akar feküdni velem Mit csináljak ??2013. dec. 2. 13:11
1/8 anonim válasza:
Jajj én nem tudom mit csinálj mert csak le akar feküdni veled, de nem akar veled járni, de le akar feküdni veled, de te szerelmes vagy belé, és te nem akarod ha nem jár veled ls ő meg nem akar veled járni, szóval nem tudom mit csinálj.
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amúgy csak szexet akar szerintem hagyd! Nem rossz akarásból mondom.
3/8 anonim válasza:
Jaj-jaj, nehez kerdes. Meg akar fektetni, te meg nem akarod, hat mi legyen akkor, jajj-jajj.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ahogy elnézem a fogalmazásodat meg a helyesírásodat, tényleg minden szemétkedés nélkül azt tanácsolom, hogy a tanulásra jobban koncentrálj, mint a fiúkra és a szexre. A szexszel várhatsz, az iskolával nem.
6/8 anonim válasza:
19 hiba van ebben a két és fél sorban, amit leírtál!
7/8 anonim válasza:
nem is tudom mi a kérdés. csak szexet akar. én nem mennék bele az ilyenbe.
tipikus srác akinek az a fontos, hogy szűz lánnyal csinálja.
arra kellesz neki hogy megfarkaljon, utána többet nem látod. hidd el
utána már nem fog veled tőrödni, baráti szinten sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!