Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba, de közbe van egy pasim akivel 9hónapja járok és őt is nagyon szeretem. Mit tegyek?
Szakíts ha bírsz. Adj király katonát.
Válassz.. döntsél melyik legyen..
Hát tedd azt, hogy megpróbálod összefoglalni egy papírra, hogy mi az amit szeretsz az egyikben, és mi az amit a másikban.
Aztán amit az újban szeretsz, azt próbáld először megtalálni a mostani pasidban úgy, hogy akár beszélsz is vele erről.
(pl megkérdezed tőle, hogy te miért nem vagy ilyen? úgy tetszene, ha iylen lennél!)
Ha sikerül megtalálnod benne akkor maradj vele, ha nem akkor válts, ha van esélyed az új fiúnál!
a mostani pasim: aranyos, haragtartó, néha bunkó, pukkadozós, mindenkit gyerekesnek tart
a másik srác: aranyos, hülyülős, azok érkelik amik engem, mindenkivel kedves és mindenkit bír
na innentől akármelyiket választod .. tuti hogy beesik egy harmadik ..negyedik..ötödik és így tovább akibe hót szerelmes leszel/lehetsz.
sztem éretlen vagy még egy komolyabb párkapcsolatra ha hülyéskedsz a pasikkal .. /előbb utóbb jól elver az egyik .
de meg ha érett vagy, akkor azt válaszd amelyik jobban megdönget / hiszen mind a kettőt szereted.
-vagy keféltessed magad mindkettő "szerelmeddel" , de ha még jobbat akarsz , akkor hármasba.
hogy nekem nem kellenél az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!