Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy srácba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy srácba, de közbe van egy pasim akivel 9hónapja járok és őt is nagyon szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 15:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
Inkább akit nagyon szeretsz.. mert A Szerelem múlandó , viszont 9 hónap az jót is jelenthet a jövőbe
2011. máj. 27. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Szakíts ha bírsz. Adj király katonát.

Válassz.. döntsél melyik legyen..

2011. máj. 27. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondd el a pasidnak, hogy szerelmes vagy egy srácba.
2011. máj. 27. 15:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű: teljesen mindegy kivel maradsz, mert egyiket sem szereted igazán.
2011. máj. 27. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát tedd azt, hogy megpróbálod összefoglalni egy papírra, hogy mi az amit szeretsz az egyikben, és mi az amit a másikban.

Aztán amit az újban szeretsz, azt próbáld először megtalálni a mostani pasidban úgy, hogy akár beszélsz is vele erről.

(pl megkérdezed tőle, hogy te miért nem vagy ilyen? úgy tetszene, ha iylen lennél!)

Ha sikerül megtalálnod benne akkor maradj vele, ha nem akkor válts, ha van esélyed az új fiúnál!

2011. máj. 27. 15:20
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat : )
2011. máj. 27. 15:28
 7/15 A kérdező kommentje:

a mostani pasim: aranyos, haragtartó, néha bunkó, pukkadozós, mindenkit gyerekesnek tart

a másik srác: aranyos, hülyülős, azok érkelik amik engem, mindenkivel kedves és mindenkit bír

2011. máj. 27. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:

na innentől akármelyiket választod .. tuti hogy beesik egy harmadik ..negyedik..ötödik és így tovább akibe hót szerelmes leszel/lehetsz.

sztem éretlen vagy még egy komolyabb párkapcsolatra ha hülyéskedsz a pasikkal .. /előbb utóbb jól elver az egyik .

de meg ha érett vagy, akkor azt válaszd amelyik jobban megdönget / hiszen mind a kettőt szereted.

-vagy keféltessed magad mindkettő "szerelmeddel" , de ha még jobbat akarsz , akkor hármasba.

hogy nekem nem kellenél az tuti

2011. máj. 27. 15:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Figyelj képzeld még szűz vagyok. Ja és ha tudni akarod nem ilyen furkóktól kértem segítséget mint amilyen te vagy hanem normális emberektől, és csak azért írtam le hogy milyenek a csávók hogy könnyebb legyen segíteni. Nagyon szeretem a mostani pasimat, ha nem így lenne nem lettem volna vele 9hónapot. Most jobban megismertem ezt a fiút és megszerettem, nem tehetek róla. Szerintem maradok a mostani pasimnál mert imádom. Ja és nem játszadozok a fiúkkal. Soha nem csaltam meg egyik pasimat se, úgy hogy befoghatod..
2011. máj. 27. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hogy bírod ki 9 hónapig szex nélkül?Hány éves vagy?
2011. máj. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!