Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is kezdjem? Finoman szólva sem vagyok a nők kedvence. Van-e még remény arra, hogy egy 29 éves srác, aki még sosem volt nővel, sosem csókolózott, hogy egyszer megtalálja a neki szánt párt?
Ó, ti férfiak... Szerintem nem kell görcsösen akarni a dolgokat, mindent csak szép sorjában. Elhiszem, hogy nagyon vágysz már egy társra, de lehet, hogy fel kellene állnod először a számítógép mögül. Olyan helyen dolgozol, ahol nagyon sok nő van, hát beszélgess velük, erősítsd az önbizalmad. Ha ez megvan, utána jöhet egy kis játékos flört, olyannal aki tényleg nem veszi komolyan vagy ha mégis, akkor még jobb. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. Biztos van olyan ismerősöd, akivel be lehet ülni munka után sörözni. Az is jó gyakorlóterep. Ha van valami igényes szórakozóhely, pub, stb. ahol nők is nagy számban előfordulnak, akkor menj el te is. Először a kevésbé csinos lányokhoz menj oda, nekik kevés az önbizalmuk, nem fognak elküldeni.
De egyébként ez miért ilyen általános jelenség mostanában? Nekem is van egy barátom, aki 24 évesen még nem csókolózott, pedig átlagosan néz ki, diplomás, lehet vele beszélgetni...
Itt detto ugyanaz a helyzet,annyi különbséggel, hogy munkám sincs jelenleg, pedig diploma mellett szakmám is van. Így meg ki mer ismerkedni...
36/F
23-as:
így 32 évesen már sajnos csak görcsösen tudok ehhez hozzáállni. úgy érzem elment mellettem az élet, és ha rövid időn belül nem sikerül valakit szereznem, biztos végem van. szeretnék már végre családot, gyereket/gyerekeket, mint egy normális ember. volt osztálytársaim már szinte mind házas, minimum 2 gyerekkel.
Kedves kérdező!
Ne a társadalomnak (vagy a volt osztálytársaidnak vagy az anyukádnak) próbálj megfelelni. 32 évesen pedig a legszebb korodban vagy, nehogy azt mondd, hogy elment melletted az élet. Már nem vagy kamasz, dolgozó FÉRFI vagy, és egy rakás korodbeli szingli nő van, aki csak arra vár, hogy valaki feleségül vegye. Legyél ízig-vérig férfi, viselkedj úriemberként a nőkkel és sokkal könnyebben fog menni a dolog.
Igen-igen, a 29-es válasza nagyon megszívlelendő kedves harmincas szingli férfiak :)
Amúgy kérdező, azt mondod csúnya az arcod...mi lenne ha egy csúnyácskább lánynál próbálkoznál be?? (csak mert többször is azt írtad, h ilyen meg ilyen lúzer paliknak is van szép meg csinos barátnőjük...) Hm??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!