Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy asszociációs férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy asszociációs férfinak miért ezerszer nehezebb párt találnia, mint egy ugyanilyen nőnek?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt az ehhez a témához kapcsolódó kérdéseket és lépten-nyomon az került főleg válaszra, hogy az ilyen beállítottságú lányok nagy része előbb vagy utóbb talált magának férfit, mégpedig általában társasági embert. Ellenben a férfiak, vagyis a legtöbb mindig azt írta, hogy nekik ez legtöbbször nem sikerült és magányosak maradtak. Az a baj, hogy én is ilyen vagyok, 28 évesen kerülöm az embereket, nem mozdulok ki a 4 fal közül csak amikor munkába megyek és amikor pénteken egyetemre járok. Mégsem tudok barátokra lelni, akárhogyan is közeledem bárki felé is, nem nagyon beszélnek velem, nem vesznek észre. Pedig választékosan beszélek, nem vagyok büdös, nem vagyok gőgös semmi sem. Mégis, mintha átok ülne rajtam. Társkeresőn is, ha arra kerül a sor, hogy facebook beszélgetés, akkor meglátják, hogy nincs is egyetlen társasági képem sem, az összes lány hanyatt-homlok menekül, bárhogyan is mentegetőzöm. Fel kell adnom az életet így?
2013. dec. 27. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a fiúk vannak olyan hülyék, hogy ugranak a csaj után.
2013. dec. 27. 00:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez az, a lányra előbb-utóbb legtöbbször valamelyik srác kiveti a hálóját, pasira, főleg az ilyenre, ha nem is jóképű (bár nem is bányarém), akkor bottal sem piszkálják meg.
2013. dec. 27. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
asszociációs...?
2013. dec. 27. 00:39
 4/7 A kérdező kommentje:

bocsi elírtam: asszociális.

Facebookra, hogy ha már fel is akarnak venni mert beszélgettünk társkeresőkön, már nem is engedem, mert mindig az lett a vége, hogy ez egy lúzer kocka, egy barátja sincs. Nekem is férfi nem kell. Mind 1 nap beszélgetés után, ha jól alakult akkor is, mind leléptek. Pedig nem vagyok rossz arc, de kevés barátot egy lány sem volt még képes tolerálni. Holott kis magukba forduló lányokkal is ismerkedtem, de semmi. Feladom.

2013. dec. 27. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
asszociációs férfi? Valamit itt nagyon keversz...
2013. dec. 27. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok lány sajnos még mindig azt a középkori elvet vallja, hogy kötelező a férfinak kezdeményezni és egy aszociális férfi valószínűleg ehhez túl félénk.

Én aszociális lány vagyok és a barátom is ilyen, nekem nem volt bajom a kezdeményezéssel. Egy társasági emberrel semmit nem tudnék amúgy kezdeni, kit érdekelnek a pletykák a kretén haverjairól...

2013. dec. 27. 00:47
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Az csak simán aszociális (egy "sz"-el) :) És azért nehezebb mert a nők magabiztosságot és jó kommunikatív készséget keresnek, egy olyan férfit aki minden helyzetben könnyen feltalálja magát, még a férfiak inkább egy olyan nőt akit irányíthatnak vagy aki szimplán csak lefekszik velük mert őszintén manapság tényleg nem akarunk sokkal többet egy nőtől, kár tagadni.

Szóval egy aszociális férfi marhára taszító a nőknek de fordítva még vonzó is lehet.

2013. dec. 27. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!