Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy asszociációs férfinak miért ezerszer nehezebb párt találnia, mint egy ugyanilyen nőnek?
bocsi elírtam: asszociális.
Facebookra, hogy ha már fel is akarnak venni mert beszélgettünk társkeresőkön, már nem is engedem, mert mindig az lett a vége, hogy ez egy lúzer kocka, egy barátja sincs. Nekem is férfi nem kell. Mind 1 nap beszélgetés után, ha jól alakult akkor is, mind leléptek. Pedig nem vagyok rossz arc, de kevés barátot egy lány sem volt még képes tolerálni. Holott kis magukba forduló lányokkal is ismerkedtem, de semmi. Feladom.
Sok lány sajnos még mindig azt a középkori elvet vallja, hogy kötelező a férfinak kezdeményezni és egy aszociális férfi valószínűleg ehhez túl félénk.
Én aszociális lány vagyok és a barátom is ilyen, nekem nem volt bajom a kezdeményezéssel. Egy társasági emberrel semmit nem tudnék amúgy kezdeni, kit érdekelnek a pletykák a kretén haverjairól...
Az csak simán aszociális (egy "sz"-el) :) És azért nehezebb mert a nők magabiztosságot és jó kommunikatív készséget keresnek, egy olyan férfit aki minden helyzetben könnyen feltalálja magát, még a férfiak inkább egy olyan nőt akit irányíthatnak vagy aki szimplán csak lefekszik velük mert őszintén manapság tényleg nem akarunk sokkal többet egy nőtől, kár tagadni.
Szóval egy aszociális férfi marhára taszító a nőknek de fordítva még vonzó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!